Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακροχώρι 6-0 (photos)

alexandriamou_TRIKALA1540002

Παράσταση για έναν ρόλο το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, που με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν καταιγιστικός.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, μετά το “μουδιασμένο” ξεκίνημα και την βιασύνη στις κινήσεις της στα πρώτα 20 λεπτά, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έφτασε στο ευρύ 6-0 που διατηρεί τους “πράσινους” στην 1η θέση και παράλληλα την θέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 24 γκολ.

Από την άλλη πλευρά, ο νεανικός ενθουσιασμός των “ασπρόμαυρων” κράτησε για 20 λεπτά όταν και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μακριά από τα καρέ τους γηπεδούχους. Από το πρώτο τέρμα που δέχτηκαν όμως ουσιαστικά κατέρρευσαν και δεν κατάφεραν να υψώσουν ανάστημα, με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τα περισσότερα….ένσημα στο σημερινό παιχνίδι “κόλλησαν” οι ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής του Μέγα Αλέξανδρου, που δούλεψαν στο 100% και με εξαιρετικό παιχνίδι από όλους όσους αγωνίστηκαν στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, ο Γιώργος Κίτσας είχε εύκολο έργο και σήμερα.

alexandriamou_TRIKALA1540024Το σκορ άνοιξε ο πρώτος “μπόμπερ” του πρωταθλήματος στο 19ο λεπτό, μια φάση “καρμπόν” με το πρώτο γκολ στο Λιανοβέργι το προηγούμενο Σάββατο και που προήλθε από κάθετη πάσα του Κουκουράκη και ιδανικό τελείωμα.

Δύο λεπτά αργότερα ο πρώην παίκτης του ΑΣ Ειρηνούπολης ήταν ο εκτελεστής, με τέρμα που σημείωσε μετά από ωραίο κοντρόλ στο 2ο δοκάρι και πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 37′ μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας στον άξονα, ο Ζωγράφος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και στρώθηκε στον Κουκουράκη, ο οποίος αφού έκανε το κοντρόλ, πλάσαρε ιδανικά για το 3-0.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος επιδίωξε να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη. Στο 55′ Ζωγράφος και Κιρκιλιανίδης άλλαξαν ωραία τη μπάλα, τελευταίος “ζύγισε” το πόδι έξω από την περιοχή και με πλασέ “έγραψε” το 4-0 και παράλληλα σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 81′ ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα – σουτ του Πατατούκα και τρία λεπτά αργότερα ο Νασούφι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Λιόλιο

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Αθανασιάδης Σ., Αθανασιάδης Η., Τασίδης (58′ Νασούφι), Πετκάκης, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης (46′ Πατατούκας), Κίτσας, Ποτουρίδης, Συμπεθέρης (25′ λ.τ. Ζωγράφος)

Μακροχώρι : Σιδηρόπουλος, Φωτόπουλος (82′ Σαχπατζίδης), Μούτσα, Φιλιππίδης, Νικόπουλος (71′ Ασλανίδης), Σταματίου, Τσακαλίδης Γ., Παπακωνσταντίνου, Βύζας, Πίκος, Γκιουλέκας (65′ Τσακελίδης)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected