Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου 5-1 (photos)

alexandriamou_paok_150012Περίπου 40 λεπτά κράτησε το μηδέν η άμυνα της Δόξας Λιανοβεργίου, διάστημα στο οποίο πήρε άριστα ανασταλτικά.

Από το σημείο εκείνο όμως και για ολόκληρο το δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο τελικό 5-1 που είναι και η μεγαλύτερο σε εύρος νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπροστά σε 150 περίπου θεατές και κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, το παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας είχε δύο όψεις. Αυτή του πρώτου 40λεπτου, όπου κυριάρχησε η τακτική αλλά και το δυνατό παιχνίδι εκατέρωθεν και αυτή των επόμενων 50 περίπου λεπτών, στα οποία σημειώθηκαν έξι τέρματα και μάλιστα τα περισσότερα εξαιρετικής ομορφιάς.

Ο “δικέφαλος” δυσκολεύτηκε πολύ στα πρώτα λεπτά να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξας, που έκλεισε καλά τους χώρους προς τα καρέ του Καραλάζου. Με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς όπως ήταν άλλωστε φυσιολογικό σε μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος, οι νεοφώτιστοι προσέγγισαν σωστά το παιχνίδι, παρά τις δεδομένες απουσίες.

alexandriamou_paok_150126Από την άλλη πλευρά, ο “δικέφαλος” φάνηκε στην αρχή να μένει ακόμα στο ντέρμπι του προηγούμενου Σάββατου κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, ωστόσο το τέρμα του Ασλάνογλου στο 41ο λεπτό, “ξεκλείδωσε” την αντίπαλη άμυνα και έλυσε τα πόδια των παικτών του Γερμανού Σιαφαρίκα.

Στη φάση αυτή, ο Χατζηστεφάνου μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή, “έσπασε” τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Ασλάνογλου με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Καραλάζου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, το οποίο όμως δεν έμεινε αναλλοίωτο για πολύ καθώς δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Σπύρος Κίτσας έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή “έσπασε” για τον Άρη Κούκλα και ο τελευταίος σε ανυπεράσπιστη εστία “έγραψε” το 2-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Δόξα, στο 52′ σημειώθηκε το γκολ της ημέρας, με “δράστη” τον Ασλάνογλου ο οποίος αφού κοντρόλαρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Καραλάζου.

Στο 56′ η νίκη του ΠΑΟΚ πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αυτή τη φορά από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ευγένη Κίτσα ενώ στο 80′ η Δόξα κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής, με σκόρερ τον Τσολαρίδη που εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ

Δύο λεπτά αργότερα, διαμορφώθηκε το τελικό 5-1 με τέρμα που σημείωσε ο Λευτέρης Κίτσας έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Λαζάρου

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ., Κούκλας, Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Ασλάνογλου, Καρατάσιος, Κίτσας Ε., Κίτσας Σ., Κίτσας Θ., Χατζηστεφάνου

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Παπαδόπουλος, Καραπατσάς (74′ Ζαχόπουλος), Τσολαρίδης, Μπαντής, Τζέπης, Βασιλείου, Δεμπρόπουλος, Κύρτσογλου, Ντόι (32′ λ.τ. Ξανθόπουλος / 58′ λ.τ. Λουκάς), Γελαδάρης

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected