Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (3ος όμιλος) Παναρκαδικός – Δόξα Μεγαλόπολης 1-0 (vid)

Χωρίς τίτλοΟ Παναρκαδικός επικράτησε με 1-0 της Δόξας Μεγαλόπολης στο γήπεδο του για την πρώτη φάση του κυπέλλου Γ’ Εθνικής και παράλληλα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού στο πρώτο εφετινό παιχνίδι όπου οι δύο αρκαδικές ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, Παναρκαδικός και Δόξα Μεγαλόπολης παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές και αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεση τους σχετικά με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει τόσες ευκαιρίες στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τελικά την πρόκριση στο τριφύλλι πέτυχε ο Τέλης Σαλαπάτας έπειτα από ασίστ του αδερφού του Παναγιώτη στο 75ο λεπτό και ήταν αρκετό για τους πράσινους για να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Με ένα πρώτο ημίχρονο δίχως τις μεγάλες φάσεις και με τον ρυθμό του αγώνα να είναι ιδιαίτερα κακός οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-0. Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός πίεσε, ανέβασε την απόδοση του, δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά κατάφερε με το τέρμα του Τέλη Σαλαπάτα να πάρει την νίκη-πρόκριση.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον αγώνα πρωταθλήματος σε λίγες αγωνιστικές αυτή την φορά για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Χουστουλάκης, Βουτσελάς, Καλύβας, Μπίσσιας, Αρδάμης (82′ Σταθουλόπουλος), Μέλλος (74′ T. Σαλαπάτας), Δήμος, Κολιόπουλος, Π. Σαλαπάτας, Γκρόσιος (57′ Καδάς).

Δόξα Μεγαλόπολης: Ρούτσης, Αθανασιάδης (51′ Κατσαρός), Γ. Αλεξανδρής, Βασιλείου, Γιαννόπουλος, Μανιός, Γ. Πέπα, Κ. Ασημακόπουλος, Θ. Ασημακόπουλος, Πρίκας (69′ Ν. Λυμπερόπουλος), Ο. Πέπα (76′ Νάνος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected