Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (4ος όμιλος) Τριγλία Ραφήνας – Εθνικός 1-0 (photos+vid)

14711118_1803238256621689_1399155272114119279_oΜε γκολ του Νικολόπουλου στο 63’ λεπτό η Τριγλία Ραφήνας επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Εθνικό και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Και οι δύο ομάδες κατέβηκαν με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους χρησιμοποιώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι πρώτες φάσεις του αγώνα έγιναν από τους γηπεδούχους λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου με τον Μάργαρη να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να βγαίνει κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση, στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά, με τον Βουτσινά να αποκρούει με υπερένταση, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός, είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τα καρέ του Δήμιζα παρά μόνο σε δύο στημένες φάσεις σε κτυπήματα φάουλ του Πεχλιβανίδη στο 19’ λεπτό και του Παυλάκη στο 35’ λεπτό.

Η Τριγλία είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 45΄λεπτό όταν ο Κότσι βρήκε τον Καλογιάννη μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον δεύτερο να μην μπορεί να νικήσει τον Βουτσινά.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 5’ λεπτό όταν το σουτ που επιχείρησε ο Παυλάκος πέρασε άουτ, ενώ στο 11΄λεπτό σουτ του Φύτρου από καλή θέση πέρασε απελπίστηκα άουτ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η Τριγλία στο 63’ λεπτό, κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Καλογιάννης βγήκε από δεξιά, έκανε την σέντρα με τον Νικολόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Εθνικός προσπάθησε να ισοφαρίσει, έχοντας σημαντικότερες στιγμές, ένα σουτ του Πίσσα στο 67’ λεπτό με τον Δήμιζα να αποκρούει και δοκάρι σε σουτ του Σουλελέ στο 71’ λεπτό, ενώ και η Τριγλία θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 73′ λεπτό με τον Βουτσινά να βάζει διπλό στοπ σε σουτ του Μητσόπουλου και στην συνέχεια σε κοντινή κεφαλιά του Νικολόπουλου.

Τριγλία Ραφήνας: Δήμιζας, Καμβύσης, Μάργαρης (46’ Παπαδόπουλος Β.), Τσάγκαρης, Σαλταμάρας, Κολλιάκος, Παπαδόπουλος Κ., Μητσόπουλος, Καλογιάννης (77’ Τσακιργιάννης), Κότσι, Νικολόπουλος (91’ Λαμπρόπουλος)

Εθνικός Πειραιά: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα, Πεχλιβανίδης, Πίσσας, Φύτρος (57’ Σουλελές), Κατίδης (46’ Λεωνιδόπουλος), Φωτιάδης (69’ Κομνηνός), Παυλάκης, Βλάχος

περισσότερες φωτογραφίες στο irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected