Κατηγορίες
Διάφορα

Η DEVERGO έρχεται στα καταστήματα της Spot Team!

Devergo-SS13-32

Η εταιρία Spot Team συνεχίζει να βρίσκεται πάντα κοντά στις εξελίξεις όσον αφορά τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και να δημιουργεί εξαιρετικές συνεργασίες, πάντα προς όφελος του πελάτη!

Από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στα καταστήματα Spot Team, μπορείτε να βρείτε την DEVE(R)Go’ Jeans and shirts ltd., μια εταιρία με απίστευτες επιλογές για όλα τα γούστα.

Η DEVERGO Jeans ιδρύθηκε στο Veneto της Ιταλίας το 1984 και 30 χρόνια τώρα σχεδιάζει και παράγει τα πλέον επίκαιρα casual ρούχα και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες, συνδυάζοντας μοναδικό σχεδιασμό, φυσικά υφάσματα και υφάσματα νέας τεχνολογίας, εξειδικευμένες τεχνικές παραγωγής και φινιρίσματος, σε μία απόλυτα άριστη σχέση ποιότητας και τιμής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτή του σήμερα!

Με παρουσία σε πάνω από 15 χώρες της Ευρώπης και ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων σε Ρωσία, Ουγγαρία, Σερβία, Πολωνία, Ουκρανία, Σλοβακία , Σλοβενία και βόρεια Αφρική, η DEVERGO Jeans έρχεται στην Ελλάδα αναπτύσσοντας ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την επικράτεια.

devergo

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected