Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστολή του Αχιλλέα Νάουσας στο SportsUp

Αχιλλέας-Νάουσας-Έμβλημα11

Παραθέτουμε παρακάτω ΑΥΤΟΥΣΙΑ (και σε μορφή εικόνας αλλά και link από το blog της ομάδας για να μην υπάρξει παραποίηση των γραφόμενων), την επιστολή αλλά και τη φωτογραφία που απέστειλε στο SportsUp η διοίκηση του Αχιλλέα.

IMG_0800

“Η φωτογραφία προέρχεται από δημοσίευμα του Παρατηρητή Ημαθίας της 14-10-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συνάντηση έλαβε χώρα δύο ημέρες πριν των αγώνων Κοπανός-Ροδοχώρι και Αχιλλέας Ν-Επισκοπή σε καφετέρια του Κοπανού τυχαίο ? . Παρόντες στην συνάντηση ο Πρόεδρος του Κοπανού κ. Χαβιαρόπουλος ο κ. Αδαμίδης παράγοντας τις Επισκοπής ο νυν πρόεδρος της Ένωσης κ.Σεμερτζίδης επίσης από την Επισκοπή και φυσικά ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Καραμελίδης ( που έλαβε το χρίσμα μόνο από τους ανθρώπους της διοίκησης του και όχι όπως όφειλε με βάση τα καταστατικά. Ερωτούμε γιατί δεν ζήτησε να λάβει το χρίσμα του Επίτιμου από την γενική συνέλευση που έλαβε χώρα 3 μέρες νωρίτερα στο Καλοχώρι τι τον εμπόδιζε ?)

Ο τίτλος του δημοσιεύματος τις εν λόγο εφημερίδας είναι <<Μύρισαν εκλογές>> . Αν και γνωρίζουμε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, μας κάνει εντύπωση η απουσία του έτερου εκλεκτού του επίτιμου κ. Σουροβίκη εκτός και αν δεν ήταν συνάντηση με θέμα των επικείμενων εκλογών ? Η παρουσία του κ. Χριστοδούλου που εκπροσωπεί ? τους διαιτητές σε όλες μα όλες τις συναντήσεις του επίτιμου με παράγοντες ομάδων μας βάζει σε σκέψης !!!

Μετά από αυτήν την συνάντηση είναι τυχαίο ? που η ομάδες τόσο ο Αχιλλέας Ν στο παιχνίδι με την Επισκοπή όσο και του Ροδοχωρίου με τον Κοπανό έχουν πολλά παράπονα από τις διαιτησίες του Βρέσκα και Παρασίου?

Μήπως λέμε μήπως έχουν κατά νού να εξαναγκάσουν και άλλες ομάδες να επιδιώξουν συναντήσεις και ποιο θα είναι το αντίτιμο που θα ζητήσουν ? για να έχουν την εύνοια των διαιτητών. Εμείς το γνωρίζουμε ! Γιατί κακά τα ψέματα κανείς δεν δίνει κάτι αν δεν πάρει κάτι.

Τέτοιο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που να χαλιναγωγείτε η ψήφος των ομάδων δεν το θέλουμε τους το χαρίζουμε.

Για το ΔΣ
Ο Γραμματέας

Ιδού και σε εικόνα η επιστολή :

Χωρίς τίτλο

και ΕΔΩ το link από το blog της ομάδας όπως δημοσιεύτηκε

Σχόλιο SportsUp : ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ για μια ακόμη φορά, πως οι συνεργάτες της ιστοσελίδας μας, ΔΕΝ θα λογοκρίνουν καμία ομάδα, κανέναν παράγοντα ή μέλος οποιουδήποτε φορέα που έχει σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κατά την περίοδο των εκλογών. Θα δώσουμε βήμα σε ΟΛΟΥΣ χωρίς να παίρνουμε απολύτως καμία θέση. Παραθέτουμε τα γεγονότα, τις επιστολές και τις θέσεις όλων και οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ θα κρίνουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected