Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αιφνίδια αλλαγή προπονητή στην ΑΕ Σχοινά!

14721754_1884660681754084_9157147024035802699_nΈνας προπονητής που είχε συνδέσει το όνομα του τα τελευταία χρόνια με την ΑΕ Σχοινά, αποτελεί παρελθόν από τον “κυανόλευκο” σύλλογο.

Ο Τριαντάφυλλος Παπακωνσταντίνου αποχωρεί από την ομάδα, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την αποδοχή της παραίτησης του νεαρού προπονητή.

Παράλληλα, έκανε γνωστή την πρόσληψη του Γιώργου Πατρίκα, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν στους πάγκους των Αλιάκμων Νησελίου, ΑΕΚ Καμποχωρίου και ΑΣ Νησαϊκού.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του συλλόγου :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Σχοινά ανακοινώνει οτι έκανε δεκτή τη παραίτηση του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου από τη θέση του προπονητή για προσωπικούς του λόγους.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη πολύτιμη προσφορά του στη ομάδα ως προπονητής παίκτης αλλά πάνω από όλα ως φίλος. Ο Τριαντάφυλλος ήταν είναι και θα παραμένει πάντα ενεργό μέλος της ομάδας καθώς όλοι γνωρίζουν την απεριόριστη αγάπη που έχει για αυτή”

 

“Η Αθλητική Ένωση Σχοινά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Πατρίκα Γεώργιο (Διετέλεσε προπονητής στον Αλιάκμων Νησελίου, ΑΕΚ Καμποχωρίου και ΑΣ Νησαϊκό). Του ευχόμαστε Υγεία, πολλές επιτυχίες και επίτευξη όλων των προσδοκιών του.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected