Basket

ΑΟΚ Βέροιας – Προετοιμασία και δηλώσεις ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (pregame)

14670764_1667000983325799_8101397833560925093_nΤρίτη “στροφή” για το πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ και ο ΑΟΚ Βέροιας επιστρέφει και πάλι στο ΔΑΚ “Βικέλας” όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 22/10 και ώρα 20.15 την ΑΓΕ Πιερίας.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα ολοκληρώνει την Παρασκευή 21/10 την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα, όπου διοίκηση, τεχνικό τιμ και καλαθοσφαιριστές εύχονται να υπάρξει η ανάλογη αλλά και ακόμη περισσότερη στήριξη όπως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Σκυδραϊκό.

Οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδα είχαν έντονο ρυθμό και φαίνεται πως επιτυγχάνεται σταδιακά η ομοιογένεια που επιθυμεί ο προπονητής, ενώ είναι φανερό πως οι νεοαποκτηθέντες
παίκτες της ομάδας εντάσσονται όλο και περισσότερο στο σύνολο.

Δηλώσεις :

Τούσας Θωμάς (Προπονητής)-vert
Θωμάς Τούσας
: “Όπως η ΑΓΕ Πιερίας έτσι και όλες οι ομάδες της κατηγορίας, αντιμετωπίζονται από την ομάδα μου με την ίδια σοβαρότητα και κάτω από το ίδιο πρίσμα. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση χαλάρωμα, κανείς δεν θα χαριστεί σε μας και μάλιστα ο αυριανός μας αντίπαλος είναι μία ομάδα νεανική, με πολύ ενθουσιασμό και ταλέντο. Εύχομαι ο κόσμος να δώσει και πάλι το παρόν και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για να τους δώσουμε και πάλι χαρά.”

Κωνσταντίνος Καπνάς : “Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι, να βρούμε καλό ρυθμό και να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Οι αυριανοί μας αντίπαλοι είναι νέα ομάδα που τρέχει και πρέπει να βγάλουμε ενέργεια. Στο παιχνίδι με τον Ζαφειράκη εμφανιστήκαμε πιο βελτιωμένοι σε σχέση με την πρεμιέρα, ωστόσο χρειαζόμαστε μεγαλύτερη διάρκεια σε άμυνα και επίθεση, κάτι που είμαι σίγουρος πως έρθει μέσα από την προπόνηση.”

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

Πανεδεσσαϊκός – Σκυδραϊκός
Βατανιακός/Σάρισα – Ζαφειράκης Νάουσας
ΑΟΚ Βέροιας – ΑΓΕ Πιερίας
ΦΟ Αριδαίας – ΓΑΣ Έδεσσας
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΓΑΣ Βαφύρας
ΑΟΚ Γουμένισσας – ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

δείτε τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών και τη βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected