Κατηγορίες
Μεταγραφές

Ο Ημαθιώτης Βαγγέλης Ίντος στον Ποσειδώνα Π.Π.Π.!

995604_1446698458879011_1504127747_nΤον Βαγγέλη Ίντο απέκτησε ο Ποσειδώνας Π.Π.Π. ο οποίος ενισχύεται με έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με πολύ καλές συστατικές και αναγνωρισμένη (παρά το νεαρό της ηλικίας του) αξία.

Όπως αναφέρει το pieriasport, πρόκειται για επιθετικό μέσο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Αιγινιακό και αποκτήθηκε σαν δανεικός για ένα χρόνο από την ομάδα του Αιγινίου με την οποία πραγματοποίησε φέτος όλη την προετοιμασία της, τόσο στα 3-5 Πηγάδια, όσο και κατά την επιστροφή της στην Πιερία.

Κατάγεται από τη γειτονική Ημαθία και με την μικτή ομάδα Νέων της 1ης Ζώνης έφτασε το 2013 στον τελικό του Σταδίου “Καραϊσκάκης. Αγωνίστηκε σε Κ17 ΠΑΟΚ και Άρη, ενώ πήρε και συμμετοχές στη Γ΄εθνική κατηγορία με τη φανέλα της Νάουσας και τα Λευκάδια ενώ έπαιξε και στο Ροδοχώρι στην Α1 κατηγορία της Ημαθίας.

Πλέον ανήκει στον Αιγινιακό, που θέλησε να κρατήσει το νεαρό ποδοσφαιριστή στις τάξεις του. Έτσι για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο αποτελείτο νέο μέλος στο ρόστερ του ισχυρού και φιλόδοξου Ποσειδώνα.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Πιερίας:

“Η διοίκηση της Α.Ε. Ποσειδών Πόρων-Πλαταμώνα-Παντελεήμονα ανακοινώνει την μεταγραφή του Ίντου Ευάγγελου από τον Αιγινιακό με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.”

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της
Α.Ε. Ποσειδών Π.Π.Π.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected