Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Θεσπρωτός 2-2

DSC07093Ανοιχτό παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια με την αναμέτρηση του τοπικού Αχιλλέα και του Θεσπρωτού να λήγει τελικά ισόπαλη 2-2.

Όπως αναφέρει το pieriasport, ο Αχιλλέας αιφνιδιάστηκε αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά στο σκορ κάνοντας την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι όντως ποιοτική ομάδα ισοφάρισε και έτσι το παιχνίδι έληξε 2-2 μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις στις δύο ομάδες.

Στο 10΄οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν από δεξιά ο Μπίκας μετά από σέντρα του Ντινιωτάκη σούταρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 0-1. Από σέντρα του Δερμίση στο 17΄ο Καμπερίδης θα κάνει με σουτ το 1-1 από το ύψος του πέναλτι.

Στο 21΄ο Ντόκος σούταρε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Δεύτερη κίτρινη ο Βιτώρος στο 33΄ με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι.

Στο 34΄το 2-1 για τον Αχιλλέα. Ο Λαζαρίδης σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά για να βρει η μπάλα στους αμυντικούς του Θεσπρωτού και να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντάκου. Έτσι πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

Ο Θεσπρωτός κατάφερε στο 59΄να ισοφαρίσει με τον Ντινιωτάκη με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Σαρρή.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Παγωνίδης, Καμπερίδης (86΄Δαδάκος), Ζώβληκας (65΄Βούλγαρης), Δημηνάς (76΄Βατανίδης), Νάκας, Μανίκας

Θεσπρωτός : Κωσταντάκος, Ηλίας, Νινιωτάκης, Μυρσίνιας (86΄Σουκουλάνη), Πάνος, Νάκος, Σουκιάς (61΄Μπλέτσας), Βιτωρος, Ντόκος, Μηνάς (89΄Τζάλας) Μπίκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected