Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

IMG_8861Υπάρχουν κάποια παιχνίδια στο ποδόσφαιρο όπου σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και όχι τόσο η εμφάνιση. Ένα τέτοια έγινε στη Πτολεμαΐδα ανάμεσα στο Μακεδονικό Φούφα και τον Απόλλων Παραλιμνίου με το πρώτο να παίρνει μια επαγγελματική νίκη απέναντι στον αντίπαλο του με 1-0.

Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι (όπως συμφώνησαν και οι 2 προπονητές) με τους γηπεδούχους όμως να πετυχαίνουν νωρίς το γκολ και στη συνέχεια με πολύ έξυπνη τακτική να κρατάνε τη νίκη χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί.

Από την άλλη ο Απόλλων έδειξε τρομερό πρόβλημα στη τελική προσπάθεια και έτσι γνώρισε μια δίκαιη ήττα και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι.

Ο Μακεδονικός δείχνει πλέον να πατάει πολύ καλά στα πόδια του αν και νεοφώτιστος και όσο περνούν οι αγωνιστικές σίγουρα θα γίνεται ακόμα καλύτερος.

IMG_8878Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Μαυρίδη (Δεμερτζής- Ταγκαλίδης) από το Σ.Δ. Πέλλας. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τακίδη, Φωτιάδη, Χάιτα, Τριανταφύλλου, Μηντιούρη, Λιάρα και Κοσμίδη.

Το φιλμ του αγώνα

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ στο 11ο όταν ο Τοπάλης από αριστερά εκτέλεσε φάουλ ο Φωτιάδης ακούμπησε όσο χρειαζόταν τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα.

Από εκεί και μετά οι φάσεις ήταν ελάχιστες και συνοψίζονται σε μια κεφαλιά του Γεωργιάδη που πέρασε άουτ, μια εκτέλεση κόρνερ του Τοπάλη στο 50ο που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λιάρας και μια κεφαλιά του Μερεσιώτη στο 79ο που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης, Φωτιάδη, Χ΄΄ Ρούμπης (65ο Δούφας), Κεσκιλίδης (46ο Τσόμπο),Χάιτας, Τοπάλης (84ο Κιβρακίδης), Τσικόπουλος.

Απόλλων Παραλιμνίου: Μπρόκος, Τριανταφύλλου, Τάκας (46ο Καρακούτης), Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Μηντιούρης, Μεντής (62ο Γαλακτερός), Λιάρας, Παπαστεργίου, Ναλμπάντης, Γεωργιάδης (62ο Κοσμίδης)

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected