Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΜΑΣ Βεργίνας 10-0

DSCN0097

Σκόρερ 4 τερμάτων ο Σάκης Παπαδής!

Ελάχιστα είναι τα στοιχεία του ρεπορτάζ που θα μπορούν να αναλυθούν, μετά από μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με σκορ 10-0.

Άλλωστε, η κυριαρχία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ούτε βέβαια και η κάκιστη μέρα στην οποία βρέθηκε ο ΜΑΣ Βεργίνας που δέχτηκε τόσα τέρματα όσα στα τελευταία 4 ματς μαζί!

14725555_10210321388652113_7340054870753149779_n

Και επιστρατεύτηκε για να αγωνιστεί και σκόραρε ο Σταύρος Κίτσος!

Οι “κιτρινομπλέ”, παρά τις σημαντικές απουσίες βρήκαν γρήγορα τις επιθετικές λύσεις και έφτασαν στην άνετη επικράτηση, που τους επαναφέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Σάκης Παπαδής, που σημείωσε καρέ τερμάτων και μάλιστα μέσα σε διάστημα μισής ώρας περίπου, επίδοση που δύσκολα μπορεί να συναντηθεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής. Συμπαραστάτης στο σκοράρισμα και ο Κώστας Βούλγαρης, που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ από ένα πέτυχαν οι Σπύρος Κοτζαχρήστος, Ανδρέας Βαϊναλής, Γιώργος Εξαρχόπουλος αλλά και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Σταύρος Κίτσος (φωτ. αριστερά) ο οποίος είναι ο δεύτερος πορτιέρο στο πρωτάθλημα που δεν φορά γάντια, μετά τον Γιώργο Μανιόπουλο του Ατρόμητου Διαβατού.

Με τα 10 σημερινά γκολ, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου κατέχει πλέον (μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων) την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 24 γκολ ενώ ο Σάκης Παπαδής “έπιασε” τον Χρήστο Μπρέγκου στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με 6 τέρματα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Τενεκετζή, Θεοδοσιάδης, Ρίσσου (46′ Τάσο), Βούλγαρης (74′ Κίτσος), Κακούδης (66′ Βαϊναλής), Παπαδής, Εξαρχόπουλος.

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Μιχαλόπουλος, Γκόγκος (46′ Ράδης), Αναστασιάδης, Ρόκο, Κούβαρος Μ., Γιαννακίδης, Χατζάρας, Φραδέλος, Θεοδώρου (23′ Χερίδης), Παυλίδης (72′ Μπατσίλας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected