Κατηγορίες

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας – Κεραυνός…πρόκρισης στο ντέρμπι, ακόμη χτυπούν πέναλτι στην Παναγιωπούλα! (αποτελέσματα, σκόρερς)

DSCN9927Πολλά τα στοιχεία του ρεπορτάζ από τους σημερινούς 8 αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ημαθίας, με πιο σπουδαία την πρόκριση του Κεραυνού Επισκοπής κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, τη μεγάλη έκπληξη με τον αποκλεισμό του Αχιλλέα Νάουσας από τον…μισό ΑΣ Πατρίδας και τα 22(!) πέναλτι που εκτελέστηκαν στο γήπεδο της Παναγιωπούλας!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Κεραυνός Επισκοπής πήρε την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τον άφησε εκτός από τη διεκδίκηση του τρίτου συνεχόμενου τροπαίου. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου είχε ένα αποτελεσματικό πρώτο μέρος, αλλά κινδύνεψε στο δεύτερο, με τον “δικέφαλο” να τα δίνει όλα για την ισοφάριση. Λίγος ο κόσμος συγκριτικά με τη σπουδαιότητα του ματς, όλα τα γκολ στο βίντεο του SportsUp σε λίγη ώρα.

Χρειάστηκαν 92 λεπτά στην ΑΕ Αλεξάνδρειας να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Άρη Παλαιοχωρίου! Οι “πράσινοι” έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό (και πάλι) Άρη, που ήρθε με φόρα από το πρωτάθλημα και μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα και να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Το εύστοχο όμως πέναλτι του Νίκου Σαρηγιαννίδη (που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς γηπεδούχων) ήταν αυτό που έδωσε το εισιτήριο στην ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη.

Εντυπωσιακό ματς στην Παναγιωπούλα, όπου ο Αριστοτέλης Νάουσας κατάφερε να προκριθεί στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από 22 εκτελέσεις! Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και η παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 2-2 και στα πέναλτι, ο Γιώργος Λογδανίδης απέκρουσε το τελευταίο και έστειλε την ομάδα του για πρώτη φορά στην ιστορία της στους “8” του θεσμού.

Στο ίδιο…έργο θεατές για την ομάδα του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, που πέρασε και από τον Άραχο, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό του σερί. Η ομάδα του Νίκου Αντωνά (που έχει βρει το…μαγικό ραβδί!) δυσκολεύτηκε μεν αλλά πήρε τελικά την πρόκριση χάρη σε τέρματα των Σιδηρόπουλου και Καψάλη στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης.

Σπουδαίο πρόκριση και για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που δυσκολεύτηκε κόντρα στον ελλειπή Ατρόμητο αλλά χάρη σε τέρμα του Νίκου Θεοδωρόπουλου στο 82′, προχωρά κι αυτός στην επόμενη φάση του θεσμού.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που επικράτησε με σκορ 4-0 του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου όπως επίσης και η ΑΕ Χαρίεσσας, που με δύο τέρματα του Γραμματικού και δύο του Λύτη νίκησε 4-1 τον ΠΑΟ Παλατίτσια.

Τη νίκη όμως της ημέρας σημείωσε ο ΑΣ Πατρίδας! Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη (ο έμπειρος τεχνικός όμως κάθισε στον πάγκο της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου και τον αντικατέστησε ο βοηθός του Βασίλης Κατσούλης), κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού τον Αχιλλέα Νάουσας και μάλιστα με το ευρύ 4-2. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν 12 παίκτες στην αποστολή, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να αγωνιστούν με περισσότερες επιλογές από τον πάγκο ενώ ο Αχιλλέας δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της αναμέτρησης και γνώρισε μια αναπάντεχη ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς :

Αριστοτέλης Νάουσας – Θύελλα Σταυρού  2-2, 10-9 πεν (17′ Κερμανίδης, 78′ Αμανατίδης / 33′ Μυλωνάς Αχ., 79′ Γιουρόπουλος)

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας  0-1 (90+2 Σαρηγιαννίδης πεν)

ΑΣ Πατρίδας – Αχιλλέας Νάουσας  4-2 (32′ Κακαβάς, 37′-65′-76′ Σιδηρόπουλος Θ. / 22′ Τζιώνας, 75′ Καραμεταξάς)

Κεραυνός Επισκοπής – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  2-1 (4′ Παραστατίδης, 28′ Ντέλλας πεν / 24′ Μπουκλάς Α.)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  4-0 (2′-55′ Πατατούκας, 13′ Σερμπίνης, 70′ Ζωγράφος)

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟ Παλατίτσια  4-1 (14′-76′ Λύτης, 34′-67′ Γραμματικός / 36′ Τσαπράνης Α.)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού  1-0 (82′ Θεοδωρόπουλος)

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet»  1-3 (38′ Αργυρόπουλος πεν / 22′ Οικονόμου Χ., 71′ Σιδηρόπουλος, 90′ Καψάλης)

Οι σκόρερς 

1 Παραστατίδης Κεραυνός Επισκοπής 5
2 Αργυρόπουλος Ποντιακή Νεολαία Αράχου 4
3 Γραμματικός ΑΕ Χαρίεσσας 3
4 Καψάλης ΓΑΣ Κοπανού 3
5 Κίτσας Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3
6 Σιδηρόπουλος Θ. ΑΣ Πατρίδας 3
7 Στογιάννης ΑΕ Χαρίεσσας 3
8 Τσακαλίδης Τ. Μακροχώρι 3
9 Τσάλμας ΑΕ Χαρίεσσας 3
10 Τσιάμπας T Νέα Γενεά Νικομήδειας 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected