Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” VS Κεραυνός Επισκοπής – Οι δηλώσεις των προπονητών ενόψει του ντέρμπι

cats
Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική και το SportsUp δίνει τον λόγο στους προπονητές.

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” VS Κεραυνός Επισκοπής λοιπόν και τα…μυαλά στα κάγκελα! Άλλωστε, για την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας, είναι σαφώς ένα ντέρμπι που κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και (καιρού επιτρέποντος) αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει από κοντά ένα από τα πολλά ντέρμπι κορυφής που θα ακολουθήσουν.

Το SportsUp μίλησε με τους δύο προπονητές, που για πολλούς θεωρούνται οι πρωτομάστορες της φετινής πορείας των δύο ομάδων, ενώ το αήττητο αμφοτέρων αλλά και η πορεία στο Κύπελλο, έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις των δύο συλλόγων.

Αρχικά μιλήσαμε με τον προπονητή του Κεραυνού, Βασίλη Αργυρίου ο οποίος στα πλαίσια της βράβευσης του Μανώλη Γκελοσάνι ως MVP της 6ης αγωνιστικής, αναφέρθηκε για το αυριανό παιχνίδι αλλά και στη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή στην κάμερα του SportsUp:

Ακολούθησε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Αντωνά, τον προπονητή του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, o οποίος τόνισε με έμφαση πως είναι ένα τοπικό ντέρμπι που προσφέρεται στο…πιάτο για τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως μέσα από τα δύσκολα σφυρηλατείται μια ομάδα αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πρόκληση και για μας αλλά και για τον κόσμο, που είμαι σίγουρος πως θα δώσει βροντερό παρόν. Το ματς έχει σαφώς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία αλλά και γοήτρου, καθώς πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και μάλιστα ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία.

Εμείς θα παίξουμε όπως κάθε Σάββατο, με στόχο το καλύτερο που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι όπως αναμένεται, δηλαδή υψηλού επιπέδου το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected