Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ηλυσιακός : “Τους χρειαζόμαστε όλους, σας θέλουμε όλους!”

14725727_1084672684982096_2221977463161417613_n

Προσπάθεια ανασυγκρότησης αλλά και καθησυχασμού των ποδοσφαιριστών, επιχειρεί η διοίκηση του Ηλυσιακού με ανακοίνωση της.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την παραίτηση του Διονύση Λιονάκη αλλά και την αποχώρηση του προπονητή, έχουν αναστατώσει το αγωνιστικό τμήμα και γι αυτό το λόγο εξεδόθη η σημερινή ανακοίνωση.

Αναλυτικά :

“Αγαπητοί μας φίλοι, ξέρουμε κ συνειδητοποιούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηλυσιακός. Γνωρίζοντας τον αντίκτυπο, αντικειμενικό κ συμβολικό που έχει η έλλειψη έστω και μίας νίκης στο φετινό πρωτάθλημα καθώς και την παραίτηση του Προέδρου Κου Λιονάκη, η επιτροπή ποδοσφαίρου διαβεβαιώνει και καθησυχάζει όλους τους παίκτες, τους φίλους, τον κόσμο του Ηλυσιακού, πως γίνονται τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα να καταφέρει να κάνει ένα δυνατό restart και να σταθεί επάξια στιςαπαιτήσεις του ομίλου της.

Τους χρειαζόμαστε όλους, σας θέλουμε όλους, συμπαραστάτες σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Παίκτες, επιτελείο, φίλους και οργανωμένους φιλάθλους….!!!Κάθε ένας από τον μαγικό κόσμο του Ηλυ είναι απαραίτητος και χρήσιμος σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την ομάδα.

Ήδη έχει αρχίσει η στελέχωση με άτομα που έχουν ένα πραγματικό και αγνό όραμα για αυτήν. Σας ανακοινώνουμε πως ο Κος Ρίζος επιλέχθηκε και τοποθετήθηκε ως προπονητής βρίσκοντας την αμέριστη αποδοχή τόσο από την επιτροπή, όσο και από το σύνολο των παικτών μας, που τους ευχαριστούμε όλους για την άψογη στάση τους.

Σεβόμενοι τις μέχρι σήμερα προσπάθειες και τις προθέσεις του παραιτηθέντος προέδρου, αμέσως μετά την αναγγελθείσα συνέντευξή του, θα γίνει η τοποθέτηση και η ανάπτυξη του νέου σχεδίου δράσης.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας την Κυριακή κόντρα στην Κηφισιά!”

Η επιτροπή ποδοσφαίρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected