Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ20 – ΑΕΚ Κ20 5-0 (photos+vid)

Χωρίς τίτλο«Ξεμπούκωσε» ο ΠΑΟΚ, με πεντάρα στην ΑΕΚ – Άλλη μια ήττα με μεγάλο σκορ η Ένωση

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανοδική αγωνιστική του πορεία, την ώρα που η ΑΕΚ συνέχισε την πτωτική της τάση, συμπληρώνοντας τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Η Ένωση έχασε πέναλτι στο 1-0.

Έχοντας ενίσχυση από την Κ17 τους Λύρατζη και Τσαούση στο βασικό σχήμα, αλλά και τον Γκαργκαλατζίδη ως αλλαγή, Όπως αναφέρει το football-academies.gr, o “Δικέφαλος του Βορρά” πήρε νωρίς στο προβάδισμα, καθώς ο Τζοβάρας έκανε το 1-0 μόλις στο 7′. Η ΑΕΚ από εκεί και μετά ανέβηκε και πίεσε ψηλά προσπαθώντας να βρει χώρους για να απειλήσει.

Στο 27′ η Ένωση κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μούτσα έπεσε σωστά στην γωνιά του και κράτησε το μηδέν στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσέλιος. Στο 35′ ο Σταθόπουλος, μετά από ασίστ του Αηδονίδη έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η ΑΕΚ έδειξε να μην έχει θέληση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και στο 68′ ο Γκαργκαλατζίδης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τρία λεπτά νωρίτερα, έκανε το 3-0, με πλασέ που έπιασε όταν η μπάλα έφτασε σε εκείνον έχοντας χτυπήσει στο δοκάρι από σουτ του Κόζακ.

Ο Γκαργκαλατζίδης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 80′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νούκαρη με τον δείκτη του σκορ να φτάνει στο 4-0.

Το τελικό 5-0 έγραψε ο Λύρατζης, στο 87′ ο οποίος σούταρε από απόσταση, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και νίκησε τον Πάντο, για το τελικό 5-0.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Μελετίδης, Κόζακ, Αηδονίδης, Σταθόπουλος (65′ Γκαργκαλατζίδης), Χατζηστραβός (46′ Νουκάρης), Τζοβάρας (58′ Παπαδόπουλος).

ΑΕΚ: Πάντος, Τάμπας, Ψάνης (46′ Γεωργαμλής) Κοφσανίδης, Γεωργόπουλος, Μπάμπης, Σπηλιώτης, Λίτσι, Λεπενιώτης (83′ Κόφι) Τσέλιος, Γιούσης (55′ Βαφειάδης)

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση κάνοντας κλικ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected