Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναϊκός – Ηρακλής 2-0

letoekso12Αν και έχασε πάλι σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να λυγίσει με 2-0 τον Ηρακλή στη Λεωφόρο και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Λέτο, που αποθεώθηκε, άνοιξε το δρόμο προς το τρίποντο, σκόραρε και ο Εμποκού.

Επιτέλους… τέλος! Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλη προερχόμενος από ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (3 ισοπαλίες -1 ήττα) και το πρώτο 45λεπτο τον βρήκε σε ένα ακόμα ματς να δημιουργεί αλλά και να σπαταλάει ευκαιρίες όμως στο δεύτερο μέρος “ξεμπούκωσε” μέσα από μία ολιγόλεπτη “έκρηξη”.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν εκείνος που έλυσε τον γόρδιο δεσμό και κατάφερε να φέρει ανακούφιση σε συμπαίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και οπαδούς ανοίγοντας το σκορ στο 58′ με παλικαρίσια προσπάθεια ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Εμποκού δικαίωσε τον Στραματσόνι που τον έριξε στο ματς ως αλλαγή διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια και υπέροχο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το πρώτο 45λεπτο βρήκε τους “πράσινους” να φτιάχνουν ευκαιρίες και να έχουν το “πάνω χέρι” απέναντι στον Ηρακλή, ωστόσο όπως και στο 90λεπτου του Κυπέλλου πριν λίγες ημέρες έμειναν στο μηδέν. Μπεργκ, Λέτο και Βιγιαφάνιες είχαν τις καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους όμως είτε αστόχησαν είτε δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Περνίς ενώ η “Λεωφόρος” ξεσηκώθηκε στο 16′ όχι από κάποια χαμένη ευκαιρία αλλά από λανθασμένη διαιτητική απόφαση.

Ο Μπεργκ μετά από ωραία κάθετη πάσα βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του “Γηραιού” όμως δεν θα μάθουμε ποτέ την εξέλιξη της φάσης αφού ο δεύτερος βοηθός, Δόσης, σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι για οφσάιντ μιας που ο Σουηδός ήταν σε κανονική θέση.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχουμής (55′ Εμποκού), Ρέις, Λουντ (83′ Μίγγος), Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο (67′ Ιμπάρμπο)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αμανατίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ρούσος,Ιντζόγλου, Μοντέιρο, Λεοζινιο (67′ Αγγελόπουλος), Κούρος (46′ Πάσας), Λάμπρου (78′ Κυνηγόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected