Κατηγορίες
Διάφορα

Παράταση της ρύθμισης οφειλών από τη ΔΕΗ, επεισόδια σήμερα σε υποκαταστήματα!

deh4_01425572467Η διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε τελικά σήμερα, Δευτέρα (31/10/2016) να παρατείνει έως τις 31 Δεκεμβρίου τη δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τους πελάτες της, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, μετά τις θλιβερές εικόνες που παρατηρήθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έξω από αρκετά υποκαταστήματα της Επιχείρησης, με τις ατέλειωτες ουρές, αλλά και τα επεισόδια.

Στο μεταξύ, η ΕΥΔΑΠ πρόκειται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να δώσει «σιωπηρή» παράταση 15 ημερών.

deh-1Επεισόδια και ουρές!

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν από τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας (31/10) έξω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ καθώς λήγει σήμερα η παράταση που έχει δώσει η διοίκηση της ΔΕΗ για όσους θέλουν να κάνουν ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες πολίτες κυρίως μεγαλύτερων ηλικιών προσπάθησαν να πιάσουν μια θέση για να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα, γεγονός που δημιούργησε αρκετές λογομαχίες.

Λίγο πριν σηκωθούν τα ρολά του κεντρικού καταστήματος της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου δυο πολίτες λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια με τους τόνους να ανεβαίνουν για μία καλή θέση στην ουρά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected