Basket

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 91-83

1559942Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα από την Αναντολού Εφές ύστερα από 50 λεπτά αγώνα (91-83) αφού στη δεύτερη παράταση προδόθηκαν από τα αμυντικά τους λάθη και τις βιαστικές επιλογές στην επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αποστολή του gazzeta.gr στην Πόλη: Αντώνης Καλκαβούρας

Με ένα μεγάλο «κρίμα» φεύγει ο Παναθηναϊκός από το «Abdi İpekçi» αφού πέταξε μια τεράστια ευκαιρία για να φτάσει στην 4η νίκη του στην EuroLeague και την 3η συνεχόμενη στη διοργάνωση! Σε ένα ματς πραγματικό… αίμα και άμμος όπου χρειάστηκαν δύο παρατάσεις μέχρι να βγει ο μεγάλος νικητής, οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα από την Αναντολού Εφές με 91-83.

Ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσαν να αποδράσουν με τη νίκη από την Πόλη και να νιώσουν περισσότερη ασφάλεια στη συνέχεια. Όμως στη δεύτερη παράταση, η (πνευματική κυρίως) κούραση έκανε την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα να βρει τα ελεύθερα σουτ που έψαχνε και ο Παναθηναϊκός να κάνει βιαστικές επιλογές στην επίθεση! Αν και έκανε εκ νέου προσπάθεια να γυρίσει το ματς έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με 86-77 στα 3:20 πριν από το τέλος, ο Νικ Καλάθης έκανε το λάθος της βραδιάς. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία του αντεπίθεση με ένα σερί 6-0, ο αρχηγός των «πρασίνων» έκανε λάθος πάσα στον Κέι Ρίβερς που έβγαινε στον αιφνιδιασμό με αποτέλεσμα να «ψαλιδίσει» τις όποιες ελπίδες για την εκτός έδρας νίκη.

περισσότερα για το ματς στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected