Διάφορα

Ο Στέργιος Ρέππας στο πρώτο LIVE του All Day Cafe Music Bar «Kastro» στη Βεργίνα!

14925442_343834612642429_2798138313043496876_nΤο All Day Cafe Music Bar «Kastro» στη Βεργίνα τηρεί την υπόσχεση του και το Σάββατο 5/11 έρχεται το πρώτο πραγματικό LIVE!

Για πρώτη φορά, μαζί μας θα είναι ο δημοφιλής Στέργιος Ρέππας, η Ζωή Μαυρίδου στο τραγούδι, ο απίστευτος στο μπουζούκι Γιώργος Γκαντίδης που θα αναλάβει και την καλλιτεχνική επιμέλεια αλλά και ο εξαιρετικός Γιάννη Γκαντίδη στα πλήκτρα, τον οποίο αποκαλούν χαρακτηριστικά «μια ορχήστρα μόνος του!

Το βιογραφικό του Στέργιου Ρέππα

Ο Ημαθιώτης τραγουδιστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα προέρχονται από την πρώιμη παιδική ηλικία καθότι ο αδερφός του πατέρα του ήταν τραγουδιστής. Ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά στα 22 και παράλληλα ασχολήθηκε με την σύνθεση, τον στοίχο και την ενορχήστρωση. Έχει εργαστεί στις περισσότερες επαρχίες όπως Κιλκίς, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Καστοριά, Κατερίνη, Λάρισα και Βόλο.

Έχει συνεργαστεί με επώνυμους καλλιτέχνες όπως τους Γιώργο Γιασεμή, Κωνσταντίνο Γαλανό, Κατερίνα Στανίση, Κυριάκο Κυανό, Τάσο Μπουγά, Ζαφείρη Μελά, Σώτη Βολάνη, Στάθη Ξένο και πολλούς άλλους. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα τραγούδια από τα οποία τα δύο τα έχει γράψει ο ίδιος ενώ τα άλλα δυο ο πολύ καλός του φίλος Σάκης Καντάς.

Δείτε τα σχετικά βίντεο :

https://youtu.be/nSlt-HePjuA

https://youtu.be/YWo_WnlqRZc

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected