Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 8ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Παλαιοχώρι την Κυριακή όσον αφορά την Α2 Ερασιτεχνική, όπου διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον δεύτερο της κατάταξης Άρη και την πρωτοπόρο Νίκη Αγκαθιάς.

Το παιχνίδι συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων, σε έναν όμιλο που φέτος φαντάζει πιο ξεκάθαρος όσον αφορά τα δύο εισιτήρια ανόδου, τα οποία και θα κριθούν ανάμεσα σε τρεις ή (πιο δύσκολο) τέσσερις ομάδες. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου απώλεσε τους πρώτους βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική στο Νησί, διατήρησε όμως το μηδέν στην άμυνα που τον φέρνει πρώτο στην αντίστοιχη κατηγορία σε όλη την Ελλάδα!

Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” συνεχίζουν το εντυπωσιακό σερί των 7 νικών σε 7 αγώνες και στο Παλαιοχώρι θα επιδιώξουν αρχικά να φύγουν αλώβητοί και στη συνέχεια να πετύχουν το σπουδαίο “διπλό” που θα τους δώσει άλλον αέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σπουδαίο παιχνίδι και στα Παλατίτσια, όπου ο τοπικός ΠΑΟ θα διεκδικήσει μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα (την 4η συνεχόμενη και την 6η συνολικά) κόντρα στη Θύελλα Σταυρού, που στη διάρκεια της εβδομάδας προχώρησε στην αντικατάσταση του Δημήτρη Γιουρόπουλου, με τον πρώην τεχνικό της ΑΕ Χαρίεσσας Γιάννη Χατζηαθανασίου.

Δύσκολη έξοδος για τον τρίτο της βαθμολογίας Φίλιππο Μελίκης, που θα μεταβεί στο Κλειδί για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, που δεν ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα αλλά προέρχεται από δύο ματς χωρίς να υποστεί ήττα.

Στον Πλάτανο, ο τοπικός Μακεδονικός θα παλέψει για την άκρως αναγκαία νίκη κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που μεσοβδομάδα αποχαιρέτησε από το ρόστερ τους Νίκο Πατσιαβούρα (θα συνεχίσει στη Δόξα Θεολόγου της ΕΠΣ Καβάλας) και Βασίλη Ρηγόπουλο (στον ΠΑΟ Παλατίτσια). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και η νίκη είναι επιτακτική αύριο, κάτι που ισχύει και για την ομάδα των Μουρτζίλα-Νούσιου που μια ήττα θα τους φέρει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Αμφίρροπο είναι την ίδια ώρα το ματς στη Μέση, όπου ο ανεβασμένος Φίλιππος θα υποδεχτεί την ΑΕ Σχοινά, δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο τόσο να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω όσο και αν κινδυνέψουν.

Τέλος στην Κουλούρα, ο ουραγός ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και η ανάγκη συγκέντρωσης βαθμών είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00

Μακεδονικός Πλατάνου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μελίκης

ΠΑΟ Παλατίτσια – Θύελλα Σταυρού

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Σχοινά

Άρης Παλαιοχωρίου – Νίκη Αγκαθιάς

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα του ομίλου

pre-game-a21111111211

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του εξαιρετικά αμφίρροπου φέτος 2ου ομίλου είναι αυτό στην Παναγιωπούλα, όπου Δόξα Νάουσας και Αριστοτέλης Νάουσας (που μοιράζονται το συγκεκριμένο γήπεδο) θα κοντραριστούν με στόχο την παραμονή στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο πρωτοπόρος και…μεταμορφωμένος φέτος ΑΟ Μαρίνας υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή και σε περίπτωση νίκης της Δόξας στο ματς της Παναγιωπούλας, να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Μόνο νίκη και ο στόχος της Νέας Γενεάς Νικομήδειας στο Μακροχώρι, όπου θα αντιμετωπίσει την νεανική Ακαδημία, μια ομάδα με πολλά τρεξίματα αλλά ελάχιστη εμπειρία. Στο αυριανό παιχνίδι, οι “βυσσινί” έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην…μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη, που θα επιδιώξει την 5η νίκη στο πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον παιχνίδι στην Αγία Μαρίνα, όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχτεί τον Εθνικό Ράχης, δύο ομάδες που ισοβαθμούν στους 10 βαθμούς. Αμφότερες προέρχονται από τη Β Ερασιτεχνική, ωστόσο παρουσιάζουν πρωταγωνιστικές τάσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Εντός έδρας αγωνίζεται η επίσης ισόβαθμη Ελπίδα Μονοσπίτων, που υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο ΑΣ Πατρίδας. Η ομάδα του Θωμά Τρούπκου “γέμισε”΄το ρόστερ στις μεταγραφές και θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή ώστε να διεκδικήσει τις όποιες ευκαιρίες της δοθούν για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων

Τέλος στο Μακροχώρι και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ “Βικέλας”, διεξάγεται το ντέρμπι των ουραγών καθώς η Ακαδημία Βέροιας (12η με έναν βαθμό) υποδέχεται τον Μακεδόνα Βέροιας, που δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΣ Πατρίδας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Εθνικός Ράχης

Ακαδημία Μακροχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Δόξα Νάουσας – Αριστοτέλης Νάουσας

Ακαδημία Βέροιας – Μακεδόνας Βέροιας

ΑΟ Μαρίνας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ρεπό : ΑΕΠ Βέροιας

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected