Κατηγορίες
Football League

Άρης – Αιγινιακός 1-1

1478436831919121Με γκολ του Τάτου στα…χασομέρια, ο Άρης πήρε τον βαθμό. Απογοητευτική η εικόνα της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου!

Τραγική αγωνιστική παρουσία, νέα απώλεια βαθμών και εκνευρισμός σε κόσμο και ομάδα. Ο Άρης «γλίτωσε» στο «Βικελίδης» από την ήττα με τον Τάτο να ευστοχεί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το απόλυτο φαβορί για την άνοδο έχασε δύο ακόμα υπερπολύτιμους βαθμούς αλλά το σημαντικότερο είναι πως δεν δείχνει να μαθαίνει από τα παθήματά του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης φανέρωσε τα προβλήματα του αγώνα στην Καρδίτσα. Η μπάλα βρίσκονταν συνεχώς στα πόδια των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου αλλά με εξαίρεση την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 2’ όταν και ο Καπνίδης αστόχησε σχεδόν σε άδεια εστία.

περισσότερα για το παιχνίδι ΕΔΩ

Συνθέσεις

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (65’ Νέτο), Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Ίλιτς (46’ Mπαργκάν), Καπνίδης (56’ Τζιμπούρ), Τάτος, Μιλούνοβιτς.

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (85′ Ραγκέλοφ), Πασαλίδης, Μουταφίσκι, Πατράλης, Μουκίδης (60′ Γκατζολάρι), Ζούρκος, Φασίδης (80′ Ονουάτσι), Γκούρτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected