Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΦΑΣ Νάουσα – Καμπανιακός 1-1 (photos+vid)

77ff0ebbefa2d7a0955905e888c0768eΡεπορτάζ : naousanews.gr

Πραγματοποιώντας την χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΦΑΣ Νάουσα κατάφερε στο 90΄να σκοράρει με τον Κωτσόπουλο και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό, ο οποίος προηγήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Παρά την κακή τουςς εμφάνιση και παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι “κυανόλευκοι” είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει και να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό.

Στο πρώτο ημίχρονο, το ματς ήταν αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους όμως να πιέζουν ψηλά και να κερδίζουν εύκολα μπάλες στο κέντρο. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όταν ο Αγγελίδης διεκδίκησε τη μπάλα με τον Υψηλό και στη συνέχεια ο επιθετικός του Καμπανιακού βρέθηκε στο έδαφος.

Ο ΦΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και πάλι ήλεγχαν το κέντρο και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου αφυπνίστηκε μετά το 70’ και κατάφερε να σκοράρει στο 90΄με πολύ ωραίο γκολ του Κωτσιόπουλου.

Οι φάσεις του αγώνα

14’ Σουτ του Μπάλιου μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.

26’ Σέντρα του Καπετάνου, σου του Κωτσόπουλου απέκρουσε ο Κηπουρός στην επαναφορά από πλεονεκτική θέση ο Κασμερίδης σούταρε άουτ.

27’ Σέντρα του Καπετάνου, ο Ρακαβίνας μάρκαρε τον Κωτσόπουλο μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

28’ Ο Αγγελίδης διώχνει με τάκλιν τη μπάλα μέσα στην περιοχή προ του Υψηλού αλλά ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτελεί εύστοχα ο Κουντουράς κάνοντας το 0-1 για τον Καμπανιακό.

73’ Εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου, γυριστό αδύναμο σουτ του Νίρλα η μπάλα άουτ.

90’ Ωραία πάσα του Καπετάνου ο Κωτσόπουλος από πλάγια και αριστερά έπιασε ένα συρτό σουτ πάνω στην κίνηση και διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-1 για τη Νάουσα.

video : Kampania Sports

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Αγγελίδης, Μπρέγκου (78’ Παζαρτζίδης), Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Νίκου (53’ Χατζόπουλος), Μουρίκι (60’ Νίρλας), Τούφας ,ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Αλμπάνης, Μενιγκάλι, Σαρηγιώτης, Ρακαβίνας (57’ λ.τρ. Λεφίδης), Χατζόπουλολς, Μπάλιος, Στεφανίδης, Προβατίδης (78’ Κασαπίδης), Κουντουράς, Υψηλός (85’ Μπητσικόπουλος).

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected