Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου 2-1 (photos)

DSCF3863Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την Πύδνα που μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα εκμεταλλεύτηκε το γήπεδο και την υπεροχή της και πήρε το τρίποντο από τη μαχητική Νίκη Βόλου.

Με τον Σάκη Παντελίδη υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της η ομάδα της Πιερίας, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο αλλά και σε κάποιες φάσεις κινδύνεψε από την ομάδα της Μαγνησίας που έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει από αυτή την αναμέτρηση την οποία έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο οι γηπεδούχοι.

Σε σχέση και με τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδι της που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει η Πύδνα, σήμερα κατάφερε να πετύχει δυο γκολ, κάτι που έκανε να φανεί τελικά πόσο της έλειψε ο Στεφανίδης.

Χωρίς την μεγάλη φάση μέχρι το 37΄ ο αγώνας. Στο λεπτό αυτό η Πύδνα θα κερδίσει κόρνερ και από σέντρα του Μπαλή ο Στεφανίδης με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στο 50΄ο Τορεζάνι βρέθηκε στο έδαφος και μέσα στην περιοχή του Παπατολίκα από τζαρτζάρισμα με τον Μπαλή αλλά σωστά ο Τεβεκέλης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού ο ποδοσφαιριστής της Πύδνας χρησιμοποίησε καθαρά το σώμα του.

Πέντε λεπτά αργότερα φοβερή ενέργεια από τον Κόλα της Πύδνας που σούταρε αριστοτεχνικά, με την μπάλα να καταλήγει στη συμβολή των δοκαριών του Τζήμα.

Στο 65΄φοβερό βολ-πλανέ του Στεφανίδη πέρασε ελάχιστα ψηλά επάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Τζήμα και στο 83΄ο Κατσιαμήτας που είχε μπει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, “κλείδωσε” το τρίποντο της Πύδνας με υποδειγματικό πλασέ μετά απο ωραία πάσα του Κυπαρίσση.

Η Νίκη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι που κέρδισε στο 90΄και μετέτρεψε σε γκολ ο Μέτσε.

Στις καθυστερήσεις ο Κατσιαμήτας σε τετ-α-τετ με τον Τζήμα νικήθηκε από τον Κατερινιώτη γκολκίπερ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άντι Κόλα δέχθηκε την 2η κίτρινη του Τεβεκέλη και αποβλήθηκε.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Σάκης Παντελίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Μπαλής, Μενεγκούσο (70’ Παυλίδης), Δήμας, Στεφανίδης (79’ Κατσιαμήτας), Ιορδανίδης, Κυπαρίσσης (84’ Μακράκης)

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Αλεξανδρής (66’ Παπαγεωργίου), Παρασκευαΐδης, Δημολιός, Μέτσε, Πετράκος, Κόλα (61’ Μαλακασιώτης), Κορέτα, Νικλητσιώτης, Τορεζάνι (74’ Ζενούνης)

περισσότερες φωτογραφίες στο pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected