Κατηγορίες
Football League

Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

14939341_1294100743944149_4110295146457524115_oΜοιρασμένο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής ανάμεσα σε Πανθρακικό και Αναγέννηση για την 2η αγωνιστική της Football League με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα χωρίς γκολ.

Όπως αναφέρει το karditsalive.gr, οι δύο ομάδες δημιούργησαν επιθετικά κυρίως στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλη στιγμή στο 21′ με τον Μυρθιανόνα σουτάρει αλλά την μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενο περνώντας στη συνέχεια κόρνερ. Ακολούθησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την Αναγέννηση στο 27′ σε διπλή προσπάθεια Τζέκου και Ντιατά με την πρώτη να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα και η δεύτερη περνά άουτ αλλά και στο 33′ σε μακρινό σουτ του Τσιλούλη που πέρασε πάνω από την εστία του Πανθρακικού. Άουτ πέρασε και το σουτ του Τζέκου στο 36′ για να απαντήσει στις ευκαιρίες της Αναγέννησης η ομάδα του Πανθρακικούστο 39′ με τον Χαλκιαδάκη να σουτάρει από κοντινή απόσταση αλλά τον Κουτσόπουλο να δηλώνει παρών διώχνοντας σε κόρνερ.

Χωρίς ρυθμό το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν επιθετικά και τις αλλαγές που έγιναν από τους δύο προπονητές να μην βοηθούν επιθετικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι σημαντική ευκαιρία για τις δύο ομάδες δεν υπήρξε στο β 45λεπτο.

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Ανυφαντής): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (54′ Καρδάρης), Γαβριηλίδης (74′ Ψάλτης), Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης (66′ Κουσίδης), Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσοπέλας, Δημόπουλος, Σμίλτος (84′ Σδράβος), Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68′ Ντανκουα), Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιατά (56′ Καραγιάννης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected