Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Φωστήρας – Αιολικός 1-2

Χωρίς τίτλοΣπουδαίο διπλό μέσα στον Ταύρο πανηγύρισε ο Αιολικός, επικρατώντας του Φωστήρα με 1-2 στο “Σπύρος Γιαλαμπίδης” και μάλιστα με ανατροπή!

Όπως αναφέρει το sportlesvos.gr, η ομάδα της Μυτιλήνης έπαιξε έξυπνα, ενώ ήταν ιδιαιτέρως απειλητική σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς και με δύο γκολ του Μπουρού στην επανάληψη, που πέρασε μάλιστα ως αλλαγή στο παιχνίδι, έφυγε με το τρίποντο από μια καυτή έδρα.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου. Ο Αιολικός απείλησε με τον Ευσταθίου στο ημίωρο, αλλά από μια στημένη φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Καλημέρης νίκησε από το 40 μέτρα τον Ζαχαρή, γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη, ο προπονητής του Αιολικού πέρασε τον Κεσίδη αντί του Παληγεώργου και τον Μπουρού αντί του Ευσταθίου. Ο νεαρός Μυτιληνιός επιθετικός μάλιστα τον δικαίωσε σχεδόν στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά σε 1-1, μετά από σέντρα του Μανουσάκη στο 550 λεπτό, Και πριν καλά-καλά αντιληφθεί 0 Φωστήρας τι έχει συμβεί, 0 Μπουρούς έκανε και το 1-2 στο 600 λεπτό με ψύχραιμο πλασέ, βάζοντας τον Αιολικό σε ρόλο οδηγού.

Ακολούθησε ένα δυναμικό παιχνίδι, με τον διαιτητή Αντιπαριώτη να αφήνει τα σκληρά μαρκαρίσματα και γενικώς να χάνει τον πειθαρχικό έλεγχο. Ο Αιολικός έπαιξε έξυπνα, διατηρώντας το προβάδισμά του ως το τέλος, παρά το ότι υπήρξαν αρκετά σφυρίγματα… έδρας στο τελευταίο τέταρτο, με τον Φωστήρα εγκατεστημένο γύρω από την περιοχή των Μυτιληνιών. Στην καλύτερή της ευκαιρία, η ομάδα του Ταύρου έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως οι αμυντικοί του Αιολικού απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Συγκλονιστική η παρουσία των Μυτιληνιών φιλάθλων στις εξέδρες, έσπρωξαν την ομάδα με τη φωνή τους σε όλη τη διάρκεια και κυρίως στα τελευταία λεπτά.

Συνθέσεις

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Ν. Παντελής): Κουρεπίνης, Κοπέλας (73′ Κουτσούμπας), Βλάχος, Παραράς, Μεντής, Καλημέρης, Λέcι (80′ Δημακάκος), Ζαγοριανός, Κράσι, Ταχμαςίδης (62′ Ντάφλας), Μπιτσάνης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολ)αετίδης): Ζαχαρής, Αμπραχαμιάν (75′ Αζίζ), Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος (46′ Κεσίδης), Κριπιντίρης, Ευσταθίου Γ.Χ. (46′ Μπουρούς), Μίχος, Χρήστου, Μανουσάκης, Ραζάκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected