Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση του Αλιάκμονα Νησελίου για τον τραυματισμό του Μπούρα

αλιακμων-νησελίουΣυγκλονιστικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοκάστρου.

Στο 90+1′ και ενώ η αναμέτρηση του τοπικού Αχιλλέα με τον Αλιάκμονα Νησελίου βάδιζε προς το τέλος του, ο πορτιέρο Μπούρας των φιλοξενούμενων διεκδίκησε τη μπάλα από αντίπαλο του, ο οποίος άθελα του τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος αναίσθητος, καθώς του γύρισε η γλώσσα.

Ο ρέφερι κ. Παπαδάκης, όπως έγραψε σχετικά το SportsUp, ήταν αυτός που επενέβη και έδωσε τις πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των “κόκκινων” να επανέλθει και να διακομίζεται στη συνέχεια στο νοσοκομείο κυρίως για τυπικούς λόγους.

Η διοίκηση του Αλιάκμονα απέστειλε επιστολή στο SportsUp με την οποία διαβεβαιώνει άπαντες πως ο Βασίλης Μπούρας είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του και παράλληλα συγχαίρει τον ρέφερι για την αποτελεσματική του συμβολή στο σημερινό περιστατικό.

Αναλυτικά :

“Το ΔΣ του Αλιάκμονα Νησελίου, με μεγάλη ανακούφιση και ιδιαίτερη χαρά, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως ο τερματοφύλακας μας Βασίλης Μπούρας έχει συνέλθει πλήρως από το σοβαρό συμβάν στο γήπεδο του Νεοκάστρου. Εκεί που ο ρέφερι της συνάντησης κ. Θανάσης Παπαδάκης ήταν αυτός που συνέβαλε ώστε ο ποδοσφαιριστής μας να συνεχίσει να είναι μαζί μας…

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή του και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, και στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στη διαιτησία”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected