Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Μακροχώρι 1-3

DSCN0073

MVP του Μακροχωρίου ο Τάσος Τσακαλίδης, που πέτυχε χατ-τρικ

Πολύ σημαντική νίκη για το Μακροχώρι στο χθεσινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας, καθώς η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους αλλά και σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, οι “ασπρόμαυροι” πήραν το πολύτιμο τρίποντο και βλέπουν πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Παρά τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, το Μακροχώρι είχε στις τάξεις της έναν εξαιρετικό Τάσο Τσακαλίδη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και συμπαρέσυρε όλους τους συμπαίκτες του που βοήθησαν σημαντικά είτε επιθετικά είτε αμυντικά.

Από την άλλη πλευρά, ο γηπεδούχος ΜΑΣ είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως off-side (διαμαρτυρήθηκαν στον βοηθό για τη συγκεκριμένη υπόδειξη) αλλά σταδιακά έμειναν από δυνάμεις, επηρεασμένοι σαφώς και από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 13′ είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Παπακωνσταντίνου, ο Κούβαρος όμως είπε όχι στον νεαρό μεσοεπιθετικό του alexandriamou_TRIKALA1540003Μακροχωρίου. Το γκολ όμως που έψαχναν οι “ασπρόμαυροι” δεν άργησε να έρθει…

Στο 27′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Τσακαλίδη, ο Τάσος Τσακαλίδης έκανε το κοντρόλ με το στήθος και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κούβαρο για το 0-1.

Στο 33′ ο ΜΑΣ σημείωσε τέρμα με τον Αναστασιάδη, αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως off-side, κάτι που έγινε και με το Μακροχώρι, που επίσης ακυρώθηκε λόγω του εκτεθειμένου παίκτη των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν ακόμη περισσότερο, είχαν δύο καλές στιγμές με τους Χατζάρα και Φραδέλο αλλά το Μακροχώρι έφτασε στο δεύτερο γκολ, το οποίο έριξε ουσιαστικά “τίτλους τέλους” στο χθεσινό παιχνίδι.

Σκόρερ ήταν και πάλι ο Τάσος Τσακαλίδης, αυτή τη φορά με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Γιώργου Τσακαλίδη, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να ολοκληρώνει το χατ-τρικ στο 86ο λεπτό, αυτή τη φορά με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε το 90΄ο Κατσιγιαννόπουλος, που είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Γκόγκος (70′ Χερίδης), Ρόκο, Μιχαλόπουλος, Παυλίδης (46′ Σγούρος), Γιαννακίδης, Κούβαρος Μ. (80′ Κατσιγιαννόπουλος), Αβετίδης, Φραδέλος, Αναστασιάδης, Χατζάρας

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Σταματίου (79′ Σταματίου), Τσακαλίδης Γ., Τσακαλίδης Τ. (87′ Σαχπατζίδης), Φωτόπουλος, Πίκος, Παπακωνσταντίνου, Φιλιππίδης, Βύζας, Νικόπουλος, Γκιουλέκας (76′ Κουλουριώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected