Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο νέος προπονητής του Κεραυνού Επισκοπής και η αναφορά της διοίκησης στον “στρατιώτη” Γόλη Ιωαννίδη

89a7cf3f284bc4c1036b6168e5788057_XL

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές με τον νέο προπονητή στον Κεραυνό Επισκοπής, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Αργυρίου.

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας αναλαμβάνει από σήμερα (14/11) ο Γερμανός Σιαφαρίκας, ένα πρόσωπο γνώριμο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, με ευρύ φάσμα γνώσεων τόσο της τακτικής όσο και των σύγχρονων μεθόδων εκγύμνασης.

Ο 41χρονος (09/07/1975) τεχνικός αποχώρησε πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στον οποίο θήτευσε για δεύτερη φορά ενώ έχει διατελέσει τεχνικός τόσο του Μακροχωρίου (από τις 4/4/2014 σε έξι ματς στη Γ Εθνική, με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες), όσο και του Νηρέα Βέροιας, όταν οι “κόκκινοι” κατέκτησαν την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική την περίοδο 2012/2013.

Ήταν επίσης βοηθός του Τόλη Τερζή στα Λευκάδια, στην αρχή της σεζόν 2014/2015, ενώ με τον νεαρό προπονητή βρέθηκαν μαζί και στην Κ20 της Βέροιας (αρχές περιόδου 2015/2016), απ όπου παραιτήθηκε στις 23/10/2015.

Η ανακοίνωση του Κεραυνού για την πρόσληψη του Σιαφαρίκα :

“Η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γερμανό Σιαφαρίκα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του”.

Ο “στρατιώτης” Γόλης Ιωαννίδης

Δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί βεβαίως για ακόμη μία φορά η συνεισφορά του Γόλη Ιωαννίδη στον στον Κεραυνό Επισκοπής. 

Ο έμπειρος τεχνικός μετρά μόνο επιτυχίες με τους “κοκκινόμαυρους” και φέτος, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Αργυρίου, κλήθηκε να συνδράμει για την προετοιμασία του αγώνα με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, όπου η ομάδα πήρε τη σπουδαία νίκη μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλησε με επιστολή της στο SportsUp να αναφερθεί στον “στρατιώτη” όπως τον χαρακτηρίζει Γόλη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά :

“Ο Γόλης Ιωαννίδης είναι ένας πραγματικός στρατιώτης της ομάδας και ως διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής, θα θέλαμε να εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας για το ότι και πάλι δήλωσε παρόν. Όποτε χρειάστηκε, ο Γόλης ήταν μαζί μας και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία, καθώς ο Κεραυνός επί θητείας του, έχει γνωρίσει μόνο χαρές! Ακόμη και τώρα, που παρέλαβε μια ομάδα που δεν τη δημιούργησε ο ίδιος, την προετοίμασε εξαιρετικά για το παιχνίδι του Σαββάτου, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Γόλη σε ευχαριστούμε, να σε έχει ο Θεός πάντα καλά!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected