Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – Μακεδονικός Πλατάνου 2-1

d43209b6fd102bb046dad0b407fa48d6_L

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Θύελλα Σταυρού που φαίνεται πως συνέρχεται μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου, που μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στον πάγκο των “πρασίνων”, επικράτησαν δύσκολα του Μακεδονικού Πλατάνου, που τα έδωσε όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

14102272_10210296162589813_1292785771433369545_n

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο Μακεδονικός Πλατάνου, που πάλεψε για το αποτέλεσμα και στον Σταυρό

Οι γηπεδούχοι όμως, παρά το σοκ της ισοφάρισης αμέσως μετά το πρώτο τέρμα του Αχιλλέα Μυλωνά (ο νεαρός επιθετικός πέτυχε και τα δύο) βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα και παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, πήραν το 4ο φετινό ροζ φύλλο αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιάννη Βασιλειάδη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να πάρει μια ακόμη βαθμολογική ανάσα.

Όλη η δράση στο χθεσινό παιχνίδι ήταν στο πρώτο ημίχρονο όταν και σημειώθηκαν τα τρία γκολ.

Το πρώτο σημειώθηκε στο 20ο λεπτό από τον…μόνιμο σκόρερ της Θύελλας στα τελευταία ματς, Αχιλλέα Μυλωνά, ωστόσο ο Μακεδονικός απάντησε άμεσα και 6 λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια με “δράστη” τον Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Θύελλα όμως βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα και στο 33′ πήρε το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Μυλωνά, σκορ (2-1) με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδωσαν περισσότερο χώρο στους “πράσινους” του Πλατάνου, οι οποίοι πήραν μέτρα και ανέβασαν την απόδοση τους. Την πίεση που άσκησαν στα αντίπαλα καρέ άντεξε η άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, το οποίο θα μπορούσαν να διευρύνουν παίζοντας έξυπνα στην κόντρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Μουσενίκα

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού : Χαρίσης, Κούνιος, Αθιανασιάδης, Μυλωνάς Α., Τσορακλίδης, Λαζός (80′ Κανδηλίδης), Σταυρίδης, Μυλωνάς Αχ., Κατσαπελίδης, Ισλάμι (60′ Νεστορόπουλος), Δεμερτζίδης (39′ Μπεγκόλι).

Μακεδονικός Πλατάνου : Πανταζόπουλος, Αποστόλου, Δρομπουλιανούδης, Τσολακίδης, Τσιλιόπουλος (39′ λ.τ. Τοντικίδης), Βασιλειάδης, Μαυρίδης, Γαλατσίδας (39′ Παπαδόπουλος), Τσουλάκης, Στεργιόπουλος, Καρδουλαμάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected