Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρε παιδιά που το πάει η Λειψία; (vid)

CxkxWlNWIAAHYmqΠαρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η εκπληκτική φέτος Λειψία επικράτησε με 3-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν εκτός έδρας και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga!

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στη BayArena, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 στο ημίχρονο, με τέρματα των Κέβιν Καμπλ (1′) και Γιούλιαν Μπραντ (45+2′), ενώ στο ενδιάμεσο οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει χάρη στον… μηρό του Γιούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ (αυτογκόλ) στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 54′ έγινε η φάση που πιθανότατα έκρινε τον αγώνα, καθώς ο τερματοφύλακας της Λειψίας Πίτερ Γκιούλασι απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Χακάν Τσαλχάνογλου και δεκατρία λεπτά αργότερα ο Εμίλ Φόρσμπεργκ, με μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια και άπιαστο σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός ήταν ο δημιουργός του τέρματος του Ουίλι Ορμπάν με κεφαλιά στο 81′, το οποίο έδωσε στην ομάδα του μια εντυπωσιακή νίκη με 3-2 μέσα στο Λεβερκούζεν (μπροστά σε 1.500 υποστηρικτές της) και την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Bundesliga me 27 ποντους σε 11 αγωνιστικές, τρεις περισσότερους από τη Μπάγερν Μονάχου.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected