Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Το SportsUp στην Ακαδημία του Κεραυνού Επισκοπής! (photos+vid)

Το SportsUp συνεχίζει το οδοιπορικό στις Ακαδημίες της Ημαθίας, με στόχο να προβάλει το επίπεδο της δουλειάς σε αυτές αλλά και να αναδείξει το “αύριο” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού.

Μετά το αφιέρωμα στην Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet», σειρά παίρνει η αντίστοιχη του Κεραυνού Επισκοπής, με έδρα το Δημοτικό Γήπεδο του χωριού.

Η λειτουργία και η σύνθεση της Ακαδημίας του Κεραυνού

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας μετρά η Ακαδημία του Κεραυνού Επισκοπής, μια προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013.

Υπεύθυνος υποδομών είναι ο Πασχάλης Λιθοξόπουλος (Γενικός Αρχηγός του ανδρικού τμήματος), που ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο τη φετινή χρονιά, με προπονητές στα υπόλοιπα τμήματα (εκτός του bambini) τους οι Χρήστο Μποζίνη και Χρήστο Λίκα.

Στην Ακαδημία είναι εγγεγραμμένα 37 παιδιά, ένας αριθμός που θα ήταν αρκετά μεγαλύτερος σύμφωνα με τον Πασχάλη Λιθοξόπουλο, καθώς το καλοκαίρι που πέρασε δημιουργήθηκε σύγχυση ανάμεσα στους γονείς μετά τη σχετική φημολογία για οριστική διάλυση της Ακαδημίας. Το τελευταίο διάστημα όμως, μετά και την πολύ μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, τα τμήματα υποδομής επανέρχονται στην κανονικότητα τους και υπάρχει πιο έντονο ενδιαφέρον.

Οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή κάθε εβδομάδα στις από τις 16.00.

Παράλληλα, ο σύλλογος διατηρεί και παιδικό τμήμα, τον Μακεδονικό Επισκοπής, ο οποίος (με προπονητή τον Ρούλη Παυλίδη και έδρα το Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου) συμμετέχει αυτή τη στιγμή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας (μαζί με παίκτες από την Ειρηνούπολη), ενώ από τον Φεβρουάριο του 2017 θα λάβει χώρα στο πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής, με προπονητή τον Χρήστο Μποζίνη.

Τα υπόλοιπα τμήματα συμμετέχουν στα άτυπα πρωταθλήματα που διεξάγονται αυτή την εποχή (τρίτη χρονιά φέτος), κάτι που ενισχύει σημαντικά την αγωνιστικότητα των παιδιών που έχουν την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected