Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1-1 (vid)

CxoauV5XEAEIrdM

Ο ξεχασμένος Ολιβιέ Ζιρού ήρθε από τον πάγκο και με καρφωτή κεφαλιά στην εκπνοή χάλασε το απόγευμα του Ζοσέ Μουρίνιο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που άξιζαν κάτι καλύτερο από το 1-1 απέναντι στην Άρσεναλ.

Δεν άξιζαν να πάρουν τίποτα από αυτό το ματς. Ήταν χάλια! Μέχρι το 90ό λεπτό δεν είχαν καν shot on target, αφού η προσέγγιση του Αρσέν Βενγκέρ στο ματς ήταν τραγική. Κι όμως, το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο. Αρκεί μία στιγμή για να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.

Ένα από τα λάθη του Αλσατού ήταν η περιθωριοποίηση στον πάγκο του Ολιβιέ Ζιρού. Δίχως τον γαλλικό πύργο, οι «κανονιέρηδες» δεν πάτησαν την αντίπαλη περιοχή. Αλήθεια, πώς αφήνεις στον πάγκο ένα φορ, ο οποίος έχει σκοράρει στις 8 από τα τελευταίες του 9 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία;

Ο Αλσατός υποχρεώθηκε να ρίξει μέσα το πατριωτάκι του στο 73ο λεπτό με την παρτίδα σχεδόν χαμένη κι εκείνος καθάρισε στο τέλος. Μία καρφωτή κεφαλιά στην εκπνοή (89’) πάγωσε το «Ολντ Τράφορντ» και έφτασε σε απελπισία τον Ζοσέ Μουρίνιο, που είδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κυριαρχεί στο γήπεδο, αλλά να μοιράζεται τους βαθμούς (1-1).

Δείτε βίντεο με τα γκολ στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected