Football League - Super League 1

Παναθηναϊκός – Καλλιθέα 4-0

dsfsfΆνετη νίκη με 4-0 σημείωσε ο Παναθηναίκός επί της Καλλιθέας σε φιλικό αγώνα που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου. Δύο τέρματα πέτυχε ο Αργεντινός Ρινάλντι και από ένα οι Βιγιαφάνιες και Πίσπας.

Όπως αναφέρει το sentragoal.gr, ο Αντρέα Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συπεράσματα για την ομάδα του με την ευκαιρία διακοπής του πρωταθλήματος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό ήταν η επιστροφή μετά από 7 μήνες του Ράσμους Τελάντερ, τον οποίο έριξε στο αγώνα στο Β΄ ημίχρονο, έχοντας αφήσει πίσω, όπως όλα δείχνουν, τον σοβαρό τραυματισμό στο πέλμα του ποδιού του.

Στο 9’ ο Βιγιαφάνιες εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τοπάλι και άνοιξε το σκορ. Στο 19’ ο συνδυασμός Πίσπα, Λουντ έφερε τον Χουλτ σε θέση βολής και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας ο Ρινάλντι έγραψε προ κενής εστίας το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ρινάλντι συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Πίσπα και με τακουνάκι έκανε το 3-0. Στο 54’, έπειτα από λάθος γύρισμα του Τσώνη, ο Ρινάλντι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Στο 75’ ο Βλαχοδήμος απέκρουσε πέναλτι του Μπέλη.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Α’ ημίχρονο): Κοτσόλης, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Σάμπα, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες (32’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Ρινάλντι

Παναθηναϊκός (Β’ ημίχρονο): Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβανόφ (66’ Μαρινάκης), Μολέντο, Τελάντερ, Μίγγος, Ρέις, Λεντέσμα, Πίσπας (73’ Αγγελόπουλος), Ρινάλντι

Καλλιθέα: Μιχέλης, Λεβέντης, Ηλιάδης, Σταμόπουλος (41’ Συριόπουλος), Τοπάλι, Γκίνης, Κατσικογιάννης, Πάτας, Τσώνης, Σμυρλής, Βάρντεν. Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταυριανός, Σταματάκος, Μπέλης, Κόττας, Κρεββατάς, Τουρούκης, Μουκτάρης, Μάκο και Τσίπρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected