Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 3-0 (photos)

alexandriamou_paok_kopanos0020

Πάντα στο κόλπο του τίτλου ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον αγνώριστο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” και πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 3-0.

Σήμερα ο “δικέφαλος” απέδειξε και στον πλέον δύσπιστο πως είναι πάντα παρόν στις εξελίξεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Μπορεί ο αποκλεισμός από το κύπελλο να τον άφησε εκτός από έναν θεσμό στον οποίο έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1, βρίσκεται στο -4 από την κορυφή.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν σκιά του καλού τους εαυτού και η σημερινή δεύτερη συνεχόμενη ήττα, τους υποσκελίζει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Αγωνιζόμενοι για ένα παιχνίδι χωρίς του Μάκη Σπανό και Αλέκο Οικονόμου (μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο) αλλά και τον Αλέκο Χαραλαμπίδη, που τραματίστηκε στο 25′ και αποχώρησε, ήταν ασύνδετοι και δεν κατάφεραν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, να ακολουθήσουν τον ρυθμό του ΠΑΟΚ.

Ένας ΠΑΟΚ που από το πρώτο λεπτό φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 13′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά το γέμισμα του Λευτέρη Κίτσα από το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ευγένης alexandriamou_paok_kopanos0051“έσπασε” το τεχνητό off-side των γηπεδούχων, “έσπασε” στον επερχόμενο Κώστα Κίτσα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα η εκτέλεση φάουλ του Μισαηλίδη από τα 45 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς, στην πιο απειλητική επίσκεψη του ΓΑΣ στα καρέ του ΠΑΟΚ.

Στο 29′ ο Κώστας Κίτσας είχε ένα καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα το καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Ευγένη Κίτσα, απέκρουσε με υπερένταση ο Αντιφάκος.

Στο 44′ ο “δικέφαλος” έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Οι δύο διαδοχικές αποκρούσεις των Μισαηλίδη και Κατσουγιαννόπουλου, βρήκαν σε αντίπαλο και στη δεύτερη περίπτωση, ο Κώστας Κίτσας έβαλε τη μπάλα μπροστά του και με ιδανικό πλασέ αιφνιδίασε τον Αντιφάκο που δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Με το υπέρ του 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε πιο εύκολα το δεύτερο 45λεπτο και μάλιστα κατάφερε να πετύχει τρίτο τέρμα, το οποίο και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του Κώστα Κίτσα.

Συγκεκριμένα στο 60′ η άμυνα του ΓΑΣ δεν απομάκρυνε σωστά, ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Αντιφάκο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Μοσχόπουλο

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Κίτσας Ε., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Π. (46′ Ασλάνογλου), Κίτσας Κ. (67′ Σιούγγαρης), Κίτσας Θ. (64′ Κίτσας Ν.), Κίτσας Σ., Κούκλας, Καρατάσιος

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Μποζίνης, Κατσουγιαννόπουλος, Μισαηλίδης, Χαραλαμπίδης (25′ λ.τ. Τζιβάρας), Οικονόμου Χ., Καψάλης, Μπούφι, Κελέσμητος (76′ Κωστογλούδης), Σιδηρόπουλος, Δημούλτσης (46′ Οικονόμου Α.)

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected