Κατηγορίες
Αθλήματα

Για τη διάκριση στo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Αναστασία Ζουμπόδη, μαζί με “All Starbet” και “Anfield”!

cats

Κάτι λιγότερο από 48 ώρες απομένουν για τη (νέα) μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Brazilian Ju-Jitsu, Αναστασία Ζουμόδη.

Η Ημαθιώτισσα αθλήτρια ταξιδεύει την Πέμπτη (24/11) το πρωί από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με προορισμό την Πολωνία, όπου το Σάββατο 26/11 θα μπει στο ρινγκ με στόχο τη διάκριση, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας, είναι μια τεράστια πρόκληση για την ίδια, καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστεί κόντρα σε αθλήτριες μεγαλύτερων ηλικιών και – σαφώς – μεγαλύτερης εμπειρίας. Ωστόσο, η ίδια θα αγωνιστεί όπως κάθε φορά για τη διάκριση, χωρίς όμως το άγχος των 14495407_107233376409393_7718066685394411888_nπροηγούμενων αγώνων όταν είχε αντιπάλους του ίδιου επιπέδου.

Στο ταξίδι της και γενικότερα στην προσπάθεια της, βρίσκονται δίπλα της οι χορηγοί, που – δυστυχώς- στην εποχή μας είναι αυτοί που ουσιαστικά δίνουν το “φιλί της ζωής” στα ατομικά αθλήματα και πιο συγκεκριμένα στους Έλληνες αθλητές.

Η εταιρία “All Starbet”, με εντυπωσιακή διάδοση τα τελευταία χρόνια στον Ελληνικό χώρο αλλά και το Cafe “Anfield” στην Επισκοπή είναι οι αρωγοί της φετινής προσπάθειας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και για το λόγο αυτό η ίδια είναι ενθουσιασμένη που μετά από καιρό αναγνωρίζεται η προσπάθεια της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο SportsUp :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία All Starbet και το Cafe Anfield στην Επισκοπή για τη συγκινητική ομολογουμένως στήριξη στο πρόσωπο μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και σε αυτούς τους αγώνες, εύχομαι η συνεργασία μας να είναι εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές. Ανυπομονώ να μπω στο ρινγκ. η πρόκληση είναι μεγάλη και είναι παράλληλα μια ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου”

Εμείς ευχόμαστε στην Αναστασία να είναι γερή και ήρεμη ενόψει του αγώνα της το Σάββατο και αν καταφέρει να φέρει τη διάκριση στη χώρα της, να το χαρεί σαν να στέφθηκε Ολυμπιονίκης!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected