Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Παραλιμνίου – Εορδαϊκός 2-2

paralimnio-24080Ιδανικό το ξεκίνημα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, στον σημερινό αγώνα κόντρα στον Εορδαϊκό, αφού στο πρώτο 15λεπτο (8’ και 14’ ) προηγήθηκε 2-0.

Σύμφωνα με το serresgoal.gr, η άμεση απάντηση των φιλοξενούμενων, καθώς στο 17’ μείωσαν σε 2-1 προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες της γηπεδούχου, όμως οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου ξεπέρασαν αυτό το σοκ, δημιούργησαν τις ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχαν το 3ο γκολ.

Στο Β’ ημίχρονο χάθηκαν και πάλι ευκαιρίες αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στην διαχείριση του αγώνα είχε άσχημες συνέπειες για τους γηπεδούχους, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι και να αποδράσουν από το Παραλίμνιο με ένα πολύτιμο βαθμό.

Τα γκολ: 8’ Ρούμπος, 14’ Ναλμπάντης – 16’ Ίβιτς, 72’(π) Μαυροματίδης

Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου : Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης (70’ λ.τ. Τριανταφύλλου Δ.), Γαλακτερός, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Ρούμπος, Ναλμπάντης, Καρακούτης (60’ Ζιγκερίδης), Μεντής, Λιάρας (89’ Φιλέντας).

Εορδαϊκός : Στόικος, Μπαλίτσας, Σαββίδης, Λιάμης, Τσοχαταρίδης (25’ λ.τ. Καλογιαννίδης), Νικολαΐδης, Μπίκος, Μαυρομματίδης, Ίβιτς, Ν’ Σο (46’ Βλαδίκας), Περσίδης (90’ Λιάπτσης).

*φωτ. από serresport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected