Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ατσαλένιος – Ιάλυσος 4-3 (photos+vid)

Χωρίς τίτλοΚαι ενώ η ισοπαλία… πλανιόταν στο Ατσαλένιο, ο Χαρίτος στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στον ΠΟΑ επί του Ιάλυσου με 4-3, στην αναμέτρηση που άνοιξε την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μολονότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι γηπεδούχοι, κατάφεραν με τρία γκολ του Τριανταφύλλου να προηγηθούν 3-1, για να έρθει όμως η δυναμική αντίδραση του Ιάλυσου, ο οποίος ισοφάρισε 3-3 και ενώ όλα έδειχναν μοιρασιά βαθμών, ήρθε το γκολ στις καθυστερήσεις που έφερε και πάλι τον ΠΟΑ μετά από δύο αγωνιστικές και πάλι στις νίκες.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την αναμέτρηση έχοντας τερματοφύλακα τον Γιαγκιόζη, αριστερό μπακ ήταν ο Φραγκιαδάκης, δεξί ο Βρεττός και στόπερ οι Αραβιάκης και Παπαδομιχελάκης. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Σταθόγλου, Χατζηανδρέου και Μπουτσάκης, εμπρός τους αριστερά ο Ρουμπάκης, δεξιά ο Αμντουραχμάνι και στην κορυφή ο Τριανταφύλλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες και στο 4ο μόλις λεπτό του αγώνα ο Ρουμπάκης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίθετη περιοχή, όμως το πλασέ που έκανε, έδιωξε δύσκολα ο Αρχοντούλης. Οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν άμεσα αρχικά «προειδοποιώντας» στο 11’ με το σουτ του Παυλίδης να καταλήγει λίγο άουτ, δεν έγινε το ίδιο όμως δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Ρεκλείτης βρήκε χώρο πλάγια έξω από την περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ σημείωσε το 0-1.

Στο 16’ μάλιστα ο Ιάλυσος θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Σπάρταλη από αριστερά να φέρνει τη μπάλα παράλληλα προς την εστία και τον Γιαγκιόζη να διώχνει δύσκολα, ενώ στην επόμενη φάση η σέντρα σουτ του Μπουτσάκη εξουδετερώθηκε από τον Χειμωνέτο.

Ο καλός ρυθμός είχε συνέχεια και στο 24’ ο ΠΟΑ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Αρχντούλης στην προσπάθειά του να διώξει χρησιμοποίησε το χέρι, με τον Μπερτάκη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και τον Τριανταφύλλου να τη μετατρέπει σε γκολ, ισοφαρίζοντας 1-1.

Το σκηνικό ανετράπη άρδην για τους γηπεδούχους στο 28’ όταν ο Φυλακούρης έκανε λάθος πάσα την οποία εκμεταλλεύθηκε ο Τριανταφύλλου περνώντας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο δυνατό σουτ διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του 2-1. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα ο ΠΟΑ θα μπορούσε να είχε αυξήσει το σκορ, όταν έπειτα από κόρνερ του Μπουτσάκη ο Χειμωνέτος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ προ του Τριανταφύλλου.

Κοντά στο τρίτο γκολ ο ΠΟΑ έφτασε και στο 39’ με τον Ρουμπάκη να φεύγει στην αντεπίθεση περνώντας στην περιοχή του Ιάλυσου μόνος με τον Χειμωνέτο, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε με τα πόδια, για να τελειώσει το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ.

Η εξαιρετική εικόνα του ΠΟΑ, αλλά και του Τριανταφύλλου, συνεχίσθηκε και στην έναρξη της επανάληψης, όπου στην πρώτη φάση της η άμυνα του Ιάλυσου έδιωξε λανθασμένα, ο έμπειρος επιθετικός… καραδοκούσε, κέρδισε τη μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή και ψύχραιμα την έστειλε στα δίχτυα, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-1 με το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Στο 54’ ο Παπαδομιχελάκης έξω από την περιοχή με καλό σου είδε τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ, ενώ αντίδραση από τους ροδίτες είχαμε στο 58’ ο Σπάρταλης από αριστερά μέσα στην περιοχή του ΠΟΑ έκανε το γέμισμα, για να διώξει ο Παπαδομιχελάκης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στη διεκδίκηση αποτελέσματος στο 67’ με τον Δελαπόρτα μέσα στην περιοχή να πραγματοποιεί έξοχη κίνηση και με άψογο πλασέ να μειώνει 3-2. Το γκολ αυτό ώθησε τους φιλοξενούμενους και σε συνδυασμό με την αδράνεια που ακολούθησε από πλευράς ΠΟΑ, έφερε τον αγώνα στα ίσα στο 83’ με τον Δελαπόρτα να εκτελεί το κόρνερ και τον Ιμπραΐμ με καρφωτή κεφαλιά μέσα στην περιοχή να τη στέλνει στα δίχτυα και να ισοφαρίζει 3-3.

Στις καθυστερήσεις ο Τριανταφύλλου έχασε την ευκαιρία να για να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, όταν το φάουλ που εκτέλεσε εξουδετέρωσε με μεγάλη δυσκολία ο Χειμωνέτος, όμως στο 94’ ήρθε η λύτρωση για τον ΠΟΑ, όταν έπειτα από φάουλ του Σταθόγλου ο Χαρίτος πέτυχε το 4-3 και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην κρητική ομάδα.

Συνθέσεις

ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Βρεττός, Σταθόγλου, Χατζηανδρέου (70’ Πετράς), Ρουμπάκης (76’ Χαρίτος), Μπουτσάκης, Αμντουραχμάνι (59’ Καρβελάς), Τριανταφύλλου.

Ιάλυσος (Μ. Στεφανίδης): Χειμωνέτος, Λίτσος, Αχείμαστος (59’ Διακουράκης), Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρακλείτης, Χατζηπέτρος (53΄Ιμπραΐμ), Σπάρταλης, Παπασπύρος (76’ Καρπαθάκης), Παυλίδης, Δελαπόρτας.

περισσότερες φωτογραφίες στο grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected