Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Τριγλία Ραφήνας – Ιωνικός 0-3

Χωρίς τίτλοΉταν δεδομένο ότι θα συναντούσε δυσκολίες και αυτό διότι η Τριγλία Ραφήνας με την έλευση του Γιώργου Αρχοντάκη είχε παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο.

O Ιωνικός πράγματι βρήκε στο ‘Παναγιώτης Σκούφος’ αρκετά εμπόδια ωστόσο πήρε τη νίκη με 0-3 απέναντι στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής παραμένοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου και αυξάνοντας τη διαφορά από τον Ερμή στους τρεις πόντους μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανθηραϊκό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ανρί Καμαρά ο οποίος παρότι μπήκε αλλαγή στο 65′ κατάφερε να… καθαρίσει το ματς αφού σημείωσε και τα τρία γκολ του αγώνα, όντας ο maη οf the match της συνάντησης.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να παραλειφθεί το γεγονός ότι και οι αλλαγές του Ηλία Καλοπήτα (Κατσικιάς, Καμαρά και Κυριακίδης) έσπρωξαν τον Ιωνικό προς τη νίκη.

Από την πλευρά της η Τριγλία Ραφήνας έχει τρομερά παράπονα από η διαιτησία του Ρατσιάτου θεωρώντας ότι κακώς δεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κρητικός στο 77′ υποστηρίζοντας ότι ο αμυντικός του Ιωνικού ήταν τελευταίος παίκτης και βρήκε τη μπάλα με το χέρι, όπως επίσης και για τη φάση της αποβολής του Παπασάββα στο 54′.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

Tριγλία Ραφήνας : Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μπίρης, Μητσόπουλος, Κότσι (71΄Μάργαρης), Παπασάββας, Ποτουρίδης, Καλογιάννης, Νικολόπουλος (58′ Παπαδόπουλος)

Ιωνικός : Λέτσο, Προβατίδης, Μεϊμάρογλου, Παντελίδης (64′ Καμαρά), Ζαφειρίδης, Κρητικός, Καραλής, Σιμιτσής (71΄Κατσικιάς), Αργυρίου, Σαπαλίδης, Πέεφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected