Διάφορα

Οι φωνές του πιλότου που ζητούσε βοήθεια και το 10χρονο αγόρι που έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστή της Σαπεκοένσε!

2157889318001_5228163255001_5228138135001-vsΛίγο πριν το αεροπλάνο που μετέφερε τη Σαπεκοένσε συντριβεί στην Κολομβία, ο πιλότος της μοιραίας πτήσης καλούσε σε βοήθεια και φώναζε βοήθεια.

Όπως αναφέρει το SDNA, στο ηχητικό ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα ακούγεται ο πιλότος του αεροσκάφους να αναφέρει μέσω ασυρμάτου πως το αεροπλάνο βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη και τα καύσιμα εξαντλούνταν.

Ο Βολιβιανός κυβερνήτης, Μιγκέλ Κουιρόγκα ανέφερε χαρακτηριστικά στον Πύργο Ελέγχου: «Κυρία, πλήρης διακοπή λειτουργίας των οργάνων στην πτήση 933 της LAMIA, υπάρχει πλήρης διακοπή των ηλεκτρονικών συστημάτων, είμαστε χωρίς καύσιμα. Έκτακτη ανάγκη στα καύσιμα, κυρία» και ζήτησε επειγόντως άδεια προσγείωσης.

Ο Χουάν Σεμπάστιαν Ουπεγκούι ακούγεται να λέει: «Βοήθεια, βοήθεια… Βοηθήστε μας να φθάσουμε στον διάδρομο προσγείωσης… Βοήθεια, βοήθεια»…

https://www.youtube.com/watch?v=KpFs0eIYY9o

Ένα 10χρονο αγόρι έσωσε τον παίκτη της Σαπεκοένσε

Ένα 10χρονο αγόρι που βρέθηκε πρώτο στο σημείο της τραγωδίας φέρεται να είναι αυτό που έσωσε την ζωή στον Άλαν Ρουσέλ.

Το συγκεκριμένο παιδί, που έχει επιλεγεί να μην γίνει γνωστό το όνομά του, ήταν αυτό που έσωσε την ζωή του ποδοσφαιριστή αφού βρέθηκε πρώτος κοντά στο σημείο που κατέπεσε το αεροπλάνο που μετέφερε τη Σαπεκοένσε και ειδοποίησε τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να επέμβουν και να απεγκλωβίσουν όσους είχα επιζήσει από τα συντρίμμια.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Άλαν Ρούσελ, για τον οποίο μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να έχει πει ότι ήταν αυτός που ο 10χρονος υπέδειξε ακριβώς το σημείο που είχε εγκλωβιστεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected