Κατηγορίες
Διάφορα - Ποδόσφαιρο

Έσπασε τα…κοντέρ ο Ημαθιώτης πορτιέρο, Γιώργος Κύρου!

kirou2-719x410Τον φύλακα άγγελο τους, έχουν βρει στα Κουφάλια, τη φετινή σεζόν, αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα.

Όπως αναφέρει το epsm.gr, ο Γιώργος Κύρου έχει καταφέρει φέτος να ανατρέψει κάθε προγνωστικό, παιχνίδι με παιχνίδι του ΠΑΟ Κουφαλίων, φτάνοντας αισίως τα εννιά επίσημα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ! Ο 23χρονος Ημαθιώτης, που είχε μετακομίσει στα Κουφάλια το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε λίγους μήνες, έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων του.

Εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο ματς κυπέλλου με τον Οδυσσέα Κορδελιού και τον Ολυμπιακό Κυμίνων συνθέτουν αυτό το τεράστιο προσωπικό ρεκόρ, αλλά και ρεκόρ όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ για τη φετινή σεζόν, το οποίο δε παύει να… τρέχει.

Ο Γιώργος Κύρου που κατάγεται από την Αλεξάνδρεια, μετράει συνεχόμενες συμμετοχές τη τελευταία εξαετία (από τα 17 του), ως τερματοφύλακας, έχοντας αγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα της Γ και της Δ εθνικής, παλιότερα, με ομάδες όπως η Νάουσα, το Μακροχώρι, η Νίκη Αγκαθιάς, η ΑΕ Αλεξάνδρειας και πέρυσι στον Αριστοτέλη Καταχά στο τοπικό της Πιερίας. Εκεί όπου βρισκόταν δανεικός από τον Αιγινιακό.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος πέραν της στατιστικής που μιλάει από μόνη της, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος «διαθέτει» και τα δύο πόδια, που αυτό ουσιαστικά βοηθάει και στην τακτική του Ανέστη Τσιτενίδη.

Για τον Γιώργο Κύρου, μίλησε στο Epsm24, ο προπονητής του εδώ και πολλά χρόνια, από την ακαδημία της Αλεξάνδρειας, όπου ξεκίνησε, αλλά και προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟ Κουφαλίων, Διονύσης Γρηγορόπουλος:

«Η πορεία του Γιώργου οφείλεται στη πολύ καλή δουλειά που κάνει αλλά και στο γεγονός ότι βάζει στόχους. Ένας από αυτούς είναι και ο στόχος που έχουμε βάλει στην ομάδα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Να κρατάμε το μηδέν πίσω. Και χάρη στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας, πηγαίνουμε πολύ καλά. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί όπου από μικρός, έχει στα πόδια του πολλά παιχνίδια, είναι προσγειωμένος και του αρέσει η δουλειά. Αν συνεχίσει έτσι το μέλλον του ανήκει».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected