Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της!

171888xlargeΗ Κύμη επιβεβαίωσε με τον πιο «ηχηρό» τρόπο την αγωνιστική άνοδο που διαγράφει τον τελευταίο καιρό, υποτάσσοντας τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Κανήθου με 93-82, σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αποτελέσει «μπόνους» για την ίδια, στη «μάχη» της παραμονής στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Μπρατσιάκου, συνήλθαν γρήγορα από το «σοκ» του -11 στα πρώτα οκτώ λεπτά και προοδευτικά πήραν τον απόλυτο έλεγχο, φτάνοντας στο σπουδαιότερο θρίαμβο της ιστορίας τους.

Σε ένα ματς, όπου ουδείς εκ των γηπεδούχων υστέρησε (δύσκολο άλλωστε με το τρομερό ποσοστό των 11/23 τριπόντων), πρώτος σκόρερ ήταν με 21 πόντους και 6/10 σουτ ο Τσαβντάρ Κοστόφ, ενώ εκπληκτικός με 17 πόντους, 8 ασίστ και μόλις δύο λάθη, ήταν ο Μοχάμεντ Ελ Αμίν. Παρότι αρκετοί παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν σε καλή ημέρα, με 7/19 τρίποντα και τον Λίνο Χρυσικόπουλο να έχει 20 πόντους με 8 ριμπάουντ, τον Τζόρνταν Σάιμπερτ να πετυχαίνει 19 πόντους με 5/8 τρίποντα και τον Νέναντ Μιλιένοβιτς να σημειώνει double double 11 πόντων και 13 ασίστ, η κάκιστη αμυντική λειτουργία του απέτρεψε το «διπλό».

περισσότερα για το παιχνίδι στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected