Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-4 (photos)

PC030133

Ένα αρκετά ποιοτικό παιχνίδι, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, παρακολούθησαν οι ελάχιστοι θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Η ΑΕ Χαρίεσσας, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει μία ακόμη νίκη (4η φετινή) που την εδραιώνει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το τέρμα του Δημήτρη Τσιούλη στο 14′ ωστόσο δεν κατάφερε να το διατηρήσει και υπέστη την 8η φετινή του ήττα.

Οι γηπεδούχοι, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά τη λήξη, εξέφρασαν πολλά παράπονα για τις υποδείξεις του ρέφερι της αναμέτρηση κ. Διαμαντόπουλου, ενώ αμέσως μετά την ισοφάριση από πλευράς ΑΕΧ, αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργος Δασκαλάκης.

Το γκολ το οποίο έφερε το ματς στα ίσα, σημείωσε στο 37′ ο Κώστας Τουμαράς, όταν ο Καρυπίδης εκτέλεσε το φάουλ περίπου από το σημείο του κόρνερ, ο Λύτης έπαισε την κεφαλιά που βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο έμπειρος μέσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σπαθάκη.

PC030070Στο μεσοδιάστημα των δύο τερμάτων, Ολυμπιακός και ΑΕΧ είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για τέρματα, ωστόσο είτε λόγω τερματοφυλάκων είτε λόγω αστοχίας, το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το 37ο λεπτό.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, πέντε λεπτά αργότερα ο Τουμαράς βρήκε ωραία στον κενό χώρο τον Στογιάννη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ, έφερε…τούμπα το ματς για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την απογοήτευση των γηπεδούχων.

Στο 70′ ο Γραμματικός “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του, όταν ο δραστήριος Καρυπίδης κινήθηκε ωραία από τα αριστερά και “έσπασε” τη μπάλα στον σκόρερ, ο οποίος με πλασέ “έγραψε” το 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 87ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κρουσταλλάς έκανε το σουτ το οποίο αποκρούστηκε από σώμα αμυνόμενου και ο Παμπουχίδης στην επαναφορά σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Τράντο

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης (46’ Μάινος), Σαρακατσιάνος, Τσέλιος Α., Ιτσκάρας, Τσέλιος Κ. (86’ Μπλιάτκας), Τσιούλης, Γαλανός (46’ Βλαχοδήμος), Πετρίδης, Ζιαμπάκας

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Παμπουχίδης, Κρουσταλλάς, Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Κοτσογιαννίδης, Λύτης, Τουμαράς (80’ Δελητζάκης), Στογιάννης (60’ Φωτιάδης), Καρυπίδης, Γραμματικός (85’ Δάτσης).

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected