Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0 (vid)

Χωρίς τίτλοΟ Απόλλων Καλαμαριάς δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου τον οποίο κέρδισε με 2-0 εύκολα και δίκαια

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κερδίζοντας με 2-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με γκολ των Κυβελίδη και Πόποβιτς.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Κυβελίδη έπειτα από σέντρα του Ζώτου. Οι «κοκκινόμαυροι» δεν απειλήθηκαν και ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου είχαν δοκάρι με τον Γεωργιάδη να κάνει τη σέντρα-σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρόκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ. Σε ένα δίλεπτο, στο 71’ και στο 73’, έκανε δύο ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Αρχικά με τον Κυβελίδη που έκανε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πόποβιτς την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Παραλιμνίου ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζντράβκο Πόποβιτς έκανε ωραία ενέργεια, μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Καλαϊτζίδη πέτυχε το πολυπόθητο 2ο γκολ με τον Ν’Λουντούλου να πασάρει στον Πόποβιτς και εκείνος με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι ο Απόλλων Καλαμαριάς βρίσκεται στην 1η θέση μόνος του με 24 βαθμούς καθώς η Δόξα Δράμας είχε ρεπό ενώ ακολουθεί στην 2η θέση η ΑΠΕΛ με 22 βαθμούς.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς (Δ.Καλαϊτζίδης) : Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Λιόνης (82’ Δαλιανόπουλος), Καπίας, Πόποβιτς, Ζώτος, Γεωργιάδης, Φάμπιο, Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Μπρόκος (46’ Χατζηγιαννάκης), Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος, Καρακούτης (76’ Δ.Τριανταφύλλου), Ναλμπάντης, Τάκας (45’Μεντής)

δείτε βίντεο του αγώνα στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected