Γ Εθνική / Τοπικά

Επειγόντως….ευχέλαιο στην ομάδα, δύο ποδοσφαιριστές ενεπλάκησαν σε τροχαία! (photos+vid)

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ-1Η περασμένη Δευτέρα αποδείχτηκε γρουσούζικη” για δύο ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς καθώς, με διαφορά λίγων ωρών, ενεπλάκησαν σε δύο τροχαία ατυχήματα.

Αρχικά, τα ξημερώματα της Δευτέρας, απίστευτο ατύχημα με πρωταγωνιστή τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαλκίς Λάμπρο Πολίτη, σημειώθηκε στο κέντρο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, Λάμπρος Πολίτης, ξέφυγε για άγνωστους έως τώρα λόγους, από την πορεία του και «μπούκαρε» στην είσοδο της πολυκατοικίας που βλέπετε, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές, ενώ από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ελαφρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής και ο συνομήλικος συνοδηγός του, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Λίγες ώρες αργότερα, στην διασταύρωση των οδών Ληλαντίων και Ματσούκα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κώστας Καραμπάς συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected