Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (2ος όμιλος) Αμβρακία Κωστακιών – Απόλλων Λάρισας 1-2 (photos)

dsc_0931Μετά τη σπουδαία νίκη της Κυριακής για το πρωτάθλημα, η Αμβρακία ήθελε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο Απόλλωνας Λάρισας.

Είχε μάλιστα την πρώτη φάση του αγώνα, όταν ο Βασίλας σούταρε δυνατά όμως ο Σταυράκης μπλόκαρε.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και στο 10′ ο Γκουντρουμπής σούταρε από καλή θέση στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Το ίδιο δε συνέβη και στο 16′, όταν από σέντρα του Γιαννακόπουλου από τα αριστερά, ο Γκουντρουμπής με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 0-1. Στο 24′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν μετά από ωραίο φάουλ του Κυριάκου, ο Καραπιπέρης έβγαλε εντυπωσιακά στο “παραθυράκι” του, όμως κανένας συμπαίκτης του δεν ακολούθησε τη φάση, με τον επερχόμενο Μάρκου να παίρνει το ριμπάουντ, και να σημειώνει με κεφαλιά το 0-2. Η Αμβρακία δεν πτοήθηκε και ξαναμπήκε στο ματς, με τον Παππά που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Βασίλα, να μπαίνει από δεξιά, και να σουτάρει στην απέναντι γωνία για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα στο δεύτερο μέρος, ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν, χωρίς να τα καταφέρνουν όμως, με το 1-2 να παραμένει μέχρι τέλους. Στο 70ο λεπτό, ο Λύτος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο άουτ, με το φορμαρισμένο Μπαλαδήμα να έχει στο 78′ τη σπουδαιότερη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όμως την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε. Το τελικό 1-2, αφήνει την Αμβρακία με μια γλυκόπικρη γεύση καθώς ναι μεν αποχαιρετά το θεσμό του Κυπέλλου, κρατά όμως το ότι δείχνει να μπορεί να κοιτάξει όλες τις ομάδες στα μάτια, πράγμα πολύ σημαντικό για την πορεία του Πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

Αμβρακία Κωστακιών (Μπαλάφας) : Καραπιπέρης, Παπανίκου, Βασίλας (22′ Παππάς), Λύτος, Πέτσας, Βερλέκης, Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος, Μπαλαδήμας, Νικολαϊδης (91′ Τσαμπάς), Μπεζεβέγκης (46′ Τάσσος)

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης) : Σταυράκης, Μάρκου (82′ Σάββας), Γιαννακόπουλος, Ιορδανίσης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Κυριάκος, Κολοβός, Γκουντρουμπής, Διβανές (68′ Σουλίδης), Συρράκος (67′ Καμπέρης)

περισσότερες φωτογραφίες στο artagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected