Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χόρευε ο Μέσι και 0-3! (vid)

CzUmAiNW8AArA8MΗ Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Οσασούνα (3-0), με τον Άλμπα να «σερβίρει» και τους Σουάρες – Μέσι να εκτελούν.

Οι Καταλανοί, προέρχονταν από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ήθελαν με κάθε τρόπο τη νίκη ώστε να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στην μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, δεν είχε στην διάθεσή της τον Νεϊμάρ λόγω τιμωρίας, όμως το…υπόλοιπο του τρίο MSN έκανε τελικά την δουλειά.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πολλές ευκαιρίες στο α’ μέρος με δύο τετ – α – τετ του Μέσι και δοκάρι του Σουάρες στο 13′, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το β’ με δοκάρι σε μακρινή «λόμπα» του Λεόν στο 49΄, όμως δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό, με τον Μέσι να βρίσκει αριστερά τον Άλμπα να αυτός να σερβίρει έτοιμο γκολ για τον Σουάρες.

Στο 72′ και πάλι ο Άλμπα βρέθηκε σε καλή θέση και έδωσε την δεύτερη ασίστ του, αυτή την φορά για τον Μέσι, ο οποίος έκλεισε το σκορ στις καθυστερήσεις με τρομερή ατομική προσπάθεια απέναντι σε όλη την άμυνα της Οσασούνα.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα πλησίασε στους τρεις πόντους την πρωτοπόρο Ρεάλ που υποδέχεται αργότερα την Λα Κορούνια, ενώ η Οσασούνα έμεινε τελευταία με μία νίκη όλη τη σεζόν.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected