Football League

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3 (photos)

DSC08056Ένας αγνώριστος Αιγινιακός με πολλά λάθη στην άμυνα, γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-3 από τον Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Γιάννης Παραλυκίδης» για την 5η αγωνιστική της Fοοtball League και έχασε έδαφος στη «μάχη» της παραμονής.

Η ομάδα της Πιερίας, στη χειρότερη παρουσία της ως τώρα στη φετινή σεζόν, βρέθηκε να «κυνηγάει» στο σκορ μόλις από το 1′ όταν ο Τσιλούλης έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 74′ «ζευγάρωσε» τα τέρματα της Αναγέννησης και ο Μπλένει στο 80 «σφράγισε» το «τρίπονεο» για τους Θεσσαλούς.

Ο Αιγινιακός δεν είχε πάθος και δύναμη, στοιχεία που φανέρωσε σε προηγούμενες φετινές του αναμετρήσεις και ήταν ανεξήγητα κακός δημιουργώντας ελάχιστες επικίνδυνες στιγμές για τα αντίπαλα «καρέ», με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά και να τον στέλνει μόλις ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. 

To φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (78′ Καρακώστας), Πασαλίδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (58′ Ρανγκέλοφ), Ζούρκος, Γκούρτσας, Ζγκούρη (58′ Μουκίδης), Φασίδης

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκπαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Τζέκος (48′ Ντιατά), Μπιτέλης, Ντάνκουα (65′ Τσόπελας)

περισσότερες φωτογραφίες στο pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected