Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΣ Ρόδος – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 2-1

DSC00845Παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου βρήκε τον ρυθμό της, η Ρόδος επικράτησε με 2 – 1 της σκληροτράχηλης ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο Δημοτικό Στάδιο και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Ήταν μια νίκη την οποία είχε πολύ μεγάλη ανάγκη η ροδίτικη ομάδα, η οποία νιώθει πιο άνετα ενόψει της συνέχειας. Τα «ελάφια» δεν έπαιξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο δεν είχαν καθόλου ρυθμό και δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την καλά στημένη άμυνα των Κρητικών. Σαν να μην έφθανε αυτό, δέχθηκαν γκολ και φορτώθηκαν και με άγχος. Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε.

Η Ρόδος μπήκε πιο ορεξάτη και οι παίκτες της έδειξαν μια σαφώς καλύτερη και μεγαλύτερη διάθεση. Αφού έβαλαν τη μπάλα κάτω, έφθασαν γρήγορα στην ισοφάριση από τα έντεκα βήματα και λίγο αργότερα πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα το οποίο τους έδωσε το δικαίωμα να αποκτήσουν το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός και πάλι έπεσε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κερδίσουν ορισμένα μέτρα, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν και πολλά ιδιαίτερα πράγματα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο news12.gr

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδος : Πάππος, Καντιμοιρης, Κουρούπης, Τζημογιάννης, Τζιβιλογλου, Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Ευγενικος (92’ Ιμεραλιλάϊ), Αμανατιδης (81’ Ανδρίκος), Ατματζίδης (87’ Τάντιτς), Νικήτας

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Ταταράκης, Γαλανιδης, Καρβουνιαρης, Ζντραβκοβιτς (83’ Τσίτας), Ντεντάκης, Γιακουμάκης (71’ Παπαθανασίου), Γκουτζίδης (76’ Κιτράκης), Τσικουδάκης, Βουρβαχάκης, Δρακάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected