Κύπελλο Ελλάδος

Κισσαμικός – Λεβαδειακός 1-1 (photos)

Fyntikakis3Με μία νέα εξαιρετική εμφάνιση ο Κισσαμικός υποχρέωσε σε ισοπαλία με σκορ 1-1 άλλη μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι που έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο Μάλεμε. Με αυτό το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες συνεχίζουν στο Κύπελλο, ωστόσο ο Κισσαμικός κατακτά την πρωτιά στον όμιλο!

Το παιχνίδι παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, με τον Κισσαμικό να παίζει χωρίς άγχος και να καταφέρνει στο 27’ να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με ένα εξαιρετικό πλασέ του Βλάχου.

Πιο πριν βέβαια, ο Λεβαδειακός είχε μπει στο παιχνίδι πολύ αποφασιστικά, ενδεχομένως επηρεασμένος από το βαρύ 3-0 που είχε ηττηθεί στο ίδιο γήπεδο πριν μία εβδομάδα ο Πανιώνιος, έχοντας δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Βασιλείου, ενώ στο 19’ ο Πολίτης με μια εξαιρετική απόκρουση είπε “όχι” στην εκτέλεση πέναλτι στον Μάντζιο, διατηρώντας σε εκείνο το σημείο το 0-0!

Τελικώς στο β’ ημίχρονο ήρθε το γκολ για τον Λεβαδειακό, που υπό προϋποθέσεις μπορούσε να μείνει εκτός συνέχειας, εφόσον την Πέμπτη ο Πανιώνιος θα κέρδιζε με 4 γκολ και πάνω στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό και συγκεκριμένα στο 50’ όταν μετά το λάθος γύρισμα από τον Σελινιωτάκη προς τον Πολίτη, ο Γιακουμάκης πέτυχε το 1-1 που διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Ο Κισσαμικός έτσι προκρίνεται ως 1ος και μάλιστα με την εντυπωσιακή συγκομιδή των 7 βαθμών στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και πλέον ρίχνει το βάρος του στο επόμενο ματς που ακολουθεί για το πρωτάθλημα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Φυντικάκης (77′ Λουβιντάκης)(, Παντελάκης (46΄ Σελινιωτάκης), Γκούμας, Κουρέλλας, Αντωνιάδης, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος (77′ Καβράκης), Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Μάντζης.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Δασκαλάκης, Τόπι, Ουόν, Τριποτσέρης, Παππάς (54′ Σένκα), Βασιλείου (69′ Μάγκας), Μιλιάζες, Ζεζίνιο (77′ Καψάκης), Καλτσάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected